Elazığ İl Özel İdaresi personel alımı yapacağını ilan etti. Yayımlanmış olan ilana göre Elazığ İl Özel İdaresi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı alanlarda olmak üzere 48 kişilik boş kadro ile kamu personeli alımı yapacak. Peki kimler başvuru yapabilir? Nasıl başvuru yapılacak? hangi pozisyonlarda personel alımı yapılacak? İşte detaylar.

ALIM KADROLARI NEDİR?

Elazığ İl Özel İdaresi fakğlte mezunu, 1 Coğrafyacı, 1 Şehir Plancısı, 1 Çevre Mühendisi, 3 İnşaat Mühendisi, 2 Harita Mühendisi alacak. Yüksekokul mezunu 1 Elektrik Teknikeri, 1 Makine Teknikeri, 1 Basın Yayın ve Halka İlşkiler personeli, 1 Büro Görevlisi alacak. Lise mezunu ise, 1 Elektrik Tekniyeni, 1 Bahçıvan ve 2 Engelli Büro Görevlisi alacak. İlkokul mezunu ise 16 Kamyon Çekici Şoför, 1 dozer operatörü, 1 eksvatör operatörü, 7 greyder operatörü, 4 Silindir operatörü, 2 yükleyici operatörü ve 1 kazıcı yükleyici operatörü olmak üzere toplamda 48 kişi alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Elazığ İl Özel İdaresi yukarıdkai pozisyonlar için adaylardan genel olarak aşağıdaki nitelikleri arıyacak.

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • 18 yaşından gün almış ve 41 yaşından büyük olmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,
  • Elazığ il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak,
  • En az ilköğretim mezunu olmakla beraber, Lise, Ön Lisans veya Lisans mezunu olmak
  • Alım yapılacak pozisyona göre gerekli özel nitelikleri taşıyor olmak.

BAŞVURULAR:

Elazığ İl Özel İdaresi personel alımı için başvurular ilanın yayım tarihi olan 12 temmuz 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 22 Temmuz 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte şahsen yapılması gerekmektedir.

İSTENEN BELGELER:

Adaylardan başvuru esnasında, Dilekçe, 2 adet fotoğraf, adli sicil kayıt belgesi, Sağlık raporu, İkametgah Belgesi, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, Okul Diploması, Engelliler için engelli kayıt belgesi, Deneyim belgeleri ile başvuru yapılacaktır. Başvuru sonuçları 26 Temmuz 2019 tarihinde Elazığ İl Özel İdaresi resmi internet adresi üzerinden bildirilecektir. İlanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim