Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM tarafından üniversitelere verilen bütçeler aracılığı ile Üniversite Rektörlükleri memur ve personel alımları yayımlamakta olup Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi geçtiğimiz günlerde masa başı büro personeli alımı ilanı yayımladı. Lisans mezunlarının başvuru yapacağı ilan çokça dikkat çekti ancak adaylar belge şartı nedeni ile müracaat edemiyor. Peki Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi hangi belgeleri arıyor?

Büro Personeli Alımında Hangi Belgeler İsteniyor

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi masa başı büro personeli alımı yapıyor. Peki hangi belgeler aranıyor? Buna göre;

  1. Üst Düzey Yönetici Asistanı olabilme ile ilgili eğitim sahibi olmak ve belgelendirmek (en az 80 saatlik)
  2.  İnsan Kaynakları Yönetimi ile ilgili eğitim sahibi olmak ve belgelendirmek ( en az 80 saatlik)
  3. Proje Yönetimi Katılım Belgesine Sahip olmak

Yukarıdaki belgeleri olan adaylar üniversite tarafından yayımlanan büro personeli alımı ilanına müracaat edebilir. Ek olarak yine KPSS'den 65 ve üzeri almış olmak, lisans mezunu olmak şartları da aranmaktadır. Eğer sizlerde de bu belgeler ve şartlar varsa müracaatlarınızı yapabilirsiniz.

Resmi İlan: https://bit.ly/359IOBa

Yukarıdaki linki takip ederseniz direkt üniversitenin resmi sayfasına ulaşabilir ve buradan, şartları, diğer detayları öğrenebilirsiniz. Adayların müracaat etmesi için 9 Kasım 2020(dahil) tarihine kadar başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

Diğer memur ve personel ilanlarını mobil uygulamamızdan duyuruyoruz, lütfen indirerek takip ediniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim