Ceza ve Tevkiefleri Genel Müdürlüğü resmi İnternet adresi üzerinde yayımladığı duyuruya göre 40 Kadrolu Öğretmen Alım ilanı kapsamında Sözlü Sınava katılacak adaylara ilişkin duyuru yayımlandı. Başvuruda bulunan Kadın ve Erkek aday lar sözlü sınava katılacaklar. Bu kapdam CTE duyurusunda değerlendirmeler sonucunda sonuçları duyurdu.

40 KİŞİLİ KADROYA 12 BİN 462 PERSONEL ADAYI BAŞVURU YAPTI!

Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği’nin 14’üncü maddesinde yer alan “…sözlü sınava, merkezi sınavda alınan puanlar esas olmak kaydıyla, en yüksek puandan başlamak üzere ilân edilen kadro sayısının üç katı kadar aday çağırılır…” hükmü gereği,başvurusunu tamamlayan12.462adayın başvurularının incelenmesi sonucunda; başvuru şartlarını taşıyan5594 Erkek ve 6868 Kadın öğretmen adayının KPSS P3puan üstünlüğü esas alınarak en yüksek puandan başlanmak suretiyle sıralanması sonucu(35 Erkek)kadro sayısının3 katı (105)ve(5 Kadın)kadro sayısının3 katı (15) öğretmenadayı sözlü sınav katılmaya hak kazanmıştır. Sözlü sınava katılacak olan adaylara ilişkin isim listeleri ekte sunulmuştur. Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

SÖZLÜ SINAV TARİHLERİ VE YERİ!

CTE 40 Öğretmen alımı için sözlü sınavlar 16 - 17- 18 Mart 2021 tarihleri arasındaAnkara Hakimevi (Harbiye, Tavuskuşu Sk. No: 15, 06460 Çankaya/ ANKARA)adresinde yapılacak olup; sözlü sınav ve mülakata katılmaya hak kazanan adayların sözlü sınav ve mülakata girecekleri tarihler ekte belirtilmiştir.

SINAVA GETİRİLECEKLER:

1- Fotoğraflı kimlik belgesini,

2- Turkiye.gov.tr adresinde yer alan Yükseköğretim Kurumu Başkanlığı tarafından sunulan “Yükseköğretim Mezun Belgesi Sorgulama” başlıklı hizmetten edinilen mezun belgesinin çıktısını yanında bulundurması gerekmektedir.

SINAVA KATILMAYA HAK KAZANAN KADIN ÖĞRETMEN ADAY LİSTESİ

SINAVA KATILMAYA HAK KAZANAN ERKEK ÖĞRETMEN ADAY LİSTESİ

Editör: TE Bilisim