Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 7 Mayıs 2021 tarihinde yayımladığı duyuruya göre Görevde yükselme sınavı yapılacak. Bu kapsamda CTE resmi İnternet adresinde yayımladığı ilan ile 31 mayıs 2021 tarihinde Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavı yapılacak.

GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI:

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren ceza infaz kurumlarında münhal bulunan kadrolara atama yapılmak üzere, liyakat ve kariyer ilkeleri çerçevesinde hizmetin gerekleri ve personel plânlaması esas alınarak; 28.10.2005 tarih ve 25980 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği çerçevesinde “Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı” yapılacaktır.

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı’nın yazılı kısmının yaptırılması amacıyla Genel Müdürlüğümüz ile Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi arasında protokol imzalanmıştır.

SINAV TARİHİ:

Görevde yükselme ve unvan değişikliği suretiyle atama yapılacak kadrolar, sınav yeri ve tarihi, saati ve süresi ile yazılı ve sözlü sınav konularına ilişkin detaylar, 31.05.2021 tarihinde https://cte.adalet.gov.tr internet adresimizden ayrıca duyurulacaktır.