Kamu kurumlarına Haziran ayı memur ve personel alımları devam ediyor. 2019 ramazan bayramı başladı. 4 Haziran ile 6 Haziran tarihleri arasında 3 günlük bayram tatilinde personel alımlarına başvuru yapmak isteyen adaylara özel, online olarak internet ortamında başvurusu devam eden personel alımlarını aktarıyoruz.

KOSGEB PERSONEL ALIMI;

KOSGEB küçük ve büyük ölçekli işletmeleri geliştirme ve destekleme idaresi başkanlığı bünyesinde memur alımları yapılacak. 57 kişilik personel alımında uzman yardımcısı kadrolarında başvurular yapılabilecek. Mühendislik fakültelerinden mezun olan Endüstri ve Makine Mühendisi alımlarında 24 kişi istihdam edilecek. Siyasal Bilimler, İİBF, İşletme Fakültelerinden mezun olan adaylar arasından 24 kişi alınacak. Metalürji mühendisliği bölümlerinden mezun olan adaylar arasından ise 8 kişi istihdam edilecek. Diğer bir kadroda ise Kimya bölümü mezunlar arasından Bursa İl Müdürlüğünde 1 kişi alınacak.

BAŞVURU DETAYLARI; Başvurular 13 Haziran tarihine kadar devam edecek. www.kosgeb.gov.tr adresinde yer alan duyuruya e-devlet şifresi ile giriş yapmak ve elektronik ortamda başvuruları tamamlamak gerekmektedir.

İŞ BANKASINA UZMAN YARDIMCISI ALIMI;

İş Bankası uzman yardımcısı alımı yapacak. Yaş şartında 30 yaşından büyük olmamak, yabancı dil şartında İngilizce, Almanca, Fransızca dillerinden birini biliyor olmak, gerekli olacak. Diğer kadrolarda ise veri uzmanı, siber güvenlik uzmanı, bulut bilişim ve platform mühendisi, DevOps Mühendisi alımı, iletişim ve ağ yönetim mühendisi kadrolarındaki başvurular devam ediyor.

BAŞVURU DETAYLARI; Adaylar başvurularını online olarak İş Bankası Aday Kariyer Portalı üzerinden yapabilecekler. (cv.isbank.com.tr)

SGK 400 DENETMEN YARDIMCISI ALIMI;

Sosyal Güvenlik Kurumuna 400 denetmen yardımcısı alımı yapılacak. Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununda belirtilen genel şartları taşımaları, kamu haklarından mahrum olmamaları, görevini yapmaya engel sağlık engelinin bulunmaması, KPSS puan türlerinden en az 75 ve üzeri puan almış olmaları gerekli olacaktır.

BAŞVURU DETAYLARI; Başvurular 10 ile 17 Haziran tarihleri arasında e-devlet üzerinden alınacak.

KIZILAY PERSONEL ALIMI;

Kızılay 17 Farklı pozisyonda memur alımı yapacak başvuruda kpss şartı aranmayacak. Kızılay resmi internet sitesi üzerinden ve kariyer portalı üzerinden yapılabilecek olan başvurularda aranan genel şartlarda T.C. vatandaşı olmak, analiz ve raporlama kabiliyetine sahip olmak, eğitim seviyesinde en az lise ve dengi okullardan mezun olmak veya 4 yıllık lisans mezunu olmak, iş tecrübe şartlarına sahip olmak, ikamet şartlarını taşımak gerekli olacaktır.

BAŞVURU DETAYLARI; Başvurular için //bit.ly/2UzZtoN veya Kızılay resmi internet sitesi üzerinden başvuruları tamamlayabilinecek.

TÜBİTAK PERSONEL ALIMI;

TÜBİTAK'a düz memur, büro memuru ve teknik personel alımı yapacak. Belirtilen kadrolardaki personel alımları için adayların T.C. vatandaşı olmaları, askerlik ile ilişiği bulunmaması, tecrübe şartlarına sahip olmaları gerekli olacak.

BAŞVURU DETAYLARI; Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. Başvurular için 5 gün ek süre daha tanındı. Adaylar bu süre içerisinde başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

Online olarak internet ortamından yapılabilecek olan işçi, memur, personel alımlarına bayram sürecinde devam edecek. İlan linklerine erişebilmeleri için tıklayın

İŞİN OLSA / ÖZEL

Editör: TE Bilisim