Devlet Personel Başkanlığı (DPB) üzerinde yayınlanan ilanlara her geçen gün yenileri ekleniyor. Genellikle KPSS sınavı puanı gerekse de bazı sürekli işçi ilanlarına başvuru yapacak adayların herhangi bir sınava girmiş ya da KPSS puanı almış olması gibi şartlar aranmıyor. 

KPSS ŞARTSIZ KAMU PERSONEL ALIMLARI

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından Merkez Teşkilatı Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere başlığıyla yayınlanan bir ilan kapsamında 1 engelli destek personeli, 2 eski hükümlü ya da terörle mücadele malülü sayılmayacak şekilde yaralananlar için başvuru imkanı sunuldu. Adaylar TÜİK'in ilanına İŞKUR üzerinden başvuru yapabiliyor.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü (ESK) tarafından yayınlanan ilan kapsamında Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü'nde görevlendirilmek üzere ilköğretim mezunu 2 şoför alımı yapılacağı duyuruldu. Sağlık sorunu olmaması gereken adaylar başvurularıyla ilgili bilgileri http://kamuilan.dpb.gov.tr/ilan_menu.aspx?2002322b-52ce-4b77-b631-d862335bc688 adresinden alabilir.

Sivas Et ve Süt Kurumu tarafından yayınlanan ilan kapsamında ESK Sİvas Et Kombinası Müdürlüğü'nde görevlendirilmek üzere lise mezunu şoför alımı yapılacağı duyuruldu. C ve ve ya CE sınıfı ehliyete sahip olunması, SRC3 ya da SRC4 belgesine sahip olunması ve ağır, tehlikeli işlerde çalışılabilir olunduğunun ispatlanması gerekiyor. Başvurular İŞKUR aracılığıyla yapılmaktadır, alımlar kurayla olacaktır.

Editör: TE Bilisim