Ankara Kalkınma Ajansı bünyesindeki personel eksiklğini karşılamak üzere farklı kadrolarda olmak üzere memur personel alımı yapacağını bildirdi. Bu yönde yayımlanmış olan ilana göre Ankara Kalkınma Ajansı dinamik çalışabilen, analitik düşünebilen, takım çalışmasına yatkın, kendiliğinden iş yapabilme becerisine sahip, kendine güvenen, iletişime açık, pozitif düşünen, üretken, değişen çalışma koşullarına kolay uyum sağlayabilen 2 uzman ve 2 destek personeli alımı yapılacaktır.

KPSS En Az 60 Puan İle Personel Alımı Yapılacak!

Ankara Kalkınma Ajansı bünyesine uzman ve destek personeli alacak. Bu kapsamda adaylardan KPSS şartı talep edilmektedir. Uzman Personel alımı için KPSSp3 puan türünden en az 75 puan alımış olmak. Destek Personeli alımı için ise KPSS P1, P2 veya P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak.

Genel ve Özel Başvuru Şartları Nedir?

Ankara Kalkınma AJansı bünyesine alımını yapacağı personel ve memur alımı için adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. 

Özel olarak ise Uzman Personel kadrosu için Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojisi Bölümü, Bilgisayar Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgi Teknolojileri bölümü mezunu olmak gereklidir.

Destek Personeli alımı için ise, 35 yaşını doldurmamış olmak, En az B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak ve aktif olarak araç kullanabilmek, Bankacılık, mali kontrol, insan kaynakları yönetimi, bilgi ve belge yönetimi, muhasebe ve finansal raporlama alanlarından birinde asgari 5 (beş) yıl iş tecrübesi sahibi olup bunu belgelendirmek şartı aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Başvurular, 9 Kasım 2020 tarihinde başlayarak, son başvuru tarihi olan 20 Kasım 2020 tarihinde saat 17:00’a kadar ajanssinavbasvuru.sanayi.gov.tr adresinde bulunan Ankara Kalkınma Ajansı sınav başvuru bağlantısından yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim