Günümüzde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan alımlarda birçok aday SYDV kapsamında istihdam edilmekte olup ağustos ayında kurum tarafından yine SYDV kapsamında personel alımı gerçekleştirilecektir. Yapılacak olan alımda adaylar Ankara Şereflikoçhisar ve Mersin Silifke SYDV kurumlarında istihdam edilecek olup adaylar sosyal yardım görevlisi ve büro görevlisi kadrolarında istihdam edilecektir. İlgili ilana ilişkin detaylar şu şekildedir.

Ankara SYDV Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi

Ankara Şereflikoçhisar SYDV kapsamında yapılacak olan alımlarda sosyal yardım görevlisi alımı yapılacaktır. Adayların sağlaması gereken şartlar arasında MS Office programlarını iyi düzeyde kullanmak, üniversitelerin İİBF, Sosyoloji, Psikoloji, Sosyolog, Sosyal Hizmet bölümlerinden mezun olmak, Türk vatandaşı olmak, ilgili ilde ve ilçede ikamet etmek, KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak, güvenlik soruşturması temiz çıkmak, 18 yaşından büyük olmak ve 35 yaşını geçmemiş olmak şartları aranmaktadır.

Başvuru Şekli

İlgili alım için başvurmak isteyen ve istenilen şartları sağlayan adaylar, KPSS puan sıralaması sonrasında 5 katı aday arasından yapılacak mülakat sonrasında adaylar belirlenecektir. Buna göre ilgili ilana ilişkin başvuru detayları ve başvuru için: http://www.sereflikochisar.gov.tr/sosyal-yardimlasma-ve-dayanisma-vakfi-personel-alimi-ilani adresinden erişim sağlamak mümkündür. Kurumun resmi internet sitesinden yayınlandığı ilana başvurular ise elektronik ortamda yapılacaktır.

Mersin Silifke SYDV tarafında yapılan alımda ise büro görevlisi alımı yapılacak olup ilgili ilan için: https://www.isinolsa.com/sydv-personel-alimlari/mersin-silifke-kpss-en-az-60-puan-ile-memur-alim-ilani-yayimlandi-h27795.html