Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2019 yılı içerisinde memur alımı yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda bakanlığın resmi internet sitesinde yer alan yeni ilanda farklı iki şehirde farklı pozisyonlarda görev almak üzere 2 kamu personeli istihdamı gerçekleştirilecektir. Buna göre adaylar KPSS 60 puanı ile ilgili ilanlara başvuru yapabilecek olup ilgili kadrolara başvuruda adayların sağlaması gereken birtakım şartlar bulunmaktadır.

Ankara Şereflikoçhisar Sosyal Yardım İnceleme Görevlisi Alımı

İlgili ilanda Ankara Şereflikoçhisar’da görevlendirilmek üzere sosyal yardım inceleme görevlisi alımı yapılacak olup ilana başvurmak isteyen adayların Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını geçmiş 35 yaşını aşmamış olmak, erkekler için askerlik görevini yapmış olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, üniversitelerin ilgili 4 yıllık bölümlerinden mezun olmak ve en az KPSS P3 puan türünde 60 puana sahip olmak şartları aranmaktadır.

Mersin Silifke Büro Görevlisi ve Sosyal Yardım İnceleme Görevlisi Alımı

Mersin’de bakanlığın ilgili kurumlarında büro görevlisi ve sosyal yardım inceleme görevlisi olarak istihdam edilecek olan adayların sağlaması gereken şartlar arasında Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını geçmiş 35 yaşını aşmamış olmak, erkekler için askerlik görevini yapmış olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, üniversitelerin ilgili 4 yıllık iktisat, maliye, işletme ve diğer bölümlerinden mezun olmak ve en az KPSS P3 puan türünde 60 puana sahip olmak şartları aranmaktadır.

İlanlara başvuru yapmak için: https://vakifilan.ailevecalisma.gov.tr/Login.aspx?ReturnUrl=%2fAnnouncementList.aspx

Editör: TE Bilisim