Ekim ayının da sonu itibari ile kamu personeli alımları devam ederken bugün yayınlanan yeni ilanda Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından sözleşmeli sağlık personel alımı gerçekleştirileceği açıklanmıştır. Resmi gazetede yer alan yeni ilanda buna göre ilgili farklı ilanlarda 125 sağlık personeli istihdam edilecek olup bu kadrolarda başvuru yapacak olan adayların birtakım başvuru şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Başvuru Şartları Neler?

İlgili kadroda yapılması planlanan alım için adayların yükseköğretim kurumlarının lise, ön lisans, lisans düzeyinde eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun olmak, bazı alanlarda mesleki deneyimine sahip olmak ve belgelendirmek. Sağlık Bakanlığından onaylı istenilen sertifikalara sahip olmak,KPSS P3 ve P94 puan türüne sahip olmakla birlikte diğer özel şartları sağlamak gerekmektedir.

Alımın gerçekleştirileceği kadrolar ise hemşire, fizyoterapist, laborant, eczacı, sağlık fizikçisi, röntgen teknisyeni, biyolog, sağlık teknikeri, ebe, psikolog ve diğer sağlık personeli olmak üzere belirtilmiştir. İlgili alımlarda eczacılık için KPSS şartı aranmamakta olup lise ve ön lisans mezunu olmaya göre farklı KPSS puanları ile bu kadrolara başvuru yapmak mümkündür.

Başvuru Şekli

İlgili kadrolara başvurmak isteyen adayların, şartları sağlaması durumunda başvuru için gerekli belgeler ve ayrıntılı bilgi Üniversitenin http://www.afsu.edu.tr duyurular adresinde mevcut olup başvuru süresi ilanınyayımlandığı tarihten itibaren 15 gün olarak belirtilmiştir.

Editör: TE Bilisim