Adalet Bakanlığına bağlı olan Adli Tıp Kurumu bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak adına geçtiğimiz günlerde 57 kişilik personel alımı ilanı yayımlamıştı.Başvuru süreci önümüzdeki hafta başlayacak olup adaylar başvurularını İnternet ortamında gerçekleştireceklerdir. En az lise mezunu olan adaylar alınacak olup İşin Olsa ekibi olarak detayları haberimizde sizlerle paylaşıyoruz.

LİSE MEZUNU KADRO DAĞILIMI VE ÖZEL ŞARTLAR:

Destek Personeli Hizmetli: Antalya 2, Diyarbakır 1, Erzurum 1, Şanlıurfa 1, Van 1 olmak üzere toplamda 6 hizmetli alınacak olup adaylardan, Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak şartı aranıyor.

Destek Personeli Şoför: Ankara 1, Antalya 1, İzmir 1 olmak üzere  kişi olmak üzere toplamda 3 kişi alınacak olup adaylarda, E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak (ya da Karayolları Trafik Yönetmeliğinde 17/04/2015 tarihli ve 29329 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan değişiklik ile 01 Ocak 2016 tarihi itibarıyla yeni tip D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak) ve lise mezunu olmak şartı aranır.

Teknisyen: 2 Teknisyen alınacak olup, Ortaöğretim Kurumlarının İnşaat Teknolojisi Alanı ve Dalları veya Ahşap Teknolojisi Alanı - Ahşap Yapı (Doğramacılık) Dalından mezun olmak. Ortaöğretim Kurumlarının Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı ve Dallarından veya Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı - Endüstriyel Elektronik Dalından mezun olmak. Ortaöğretim Kurumlarının Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı ve Dallarından mezun olmak.

İnfaz Koruma Memuru ( Kadın ): İstanbul Taşra teşkilatına alım yapılacak olup, Cinsiyeti kadın olmak.Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak, 18 yaşını bitirmiş ve 30 yaşından büyük olmamal, 160 cm den kısa boylu olmamak gibi nitelikler aranır.

Diğer Sağlık Personeli Sağlık Teknisyeni : Zonguldak ilinde alım yapılacak. Ortaöğretim Kurumlarının Acil Tıp Alanı ve Dalları veya Acil Sağlık Hizmetleri Alanı - Acil Tıp Teknisyenliği Dalından mezun olmak şarrtı aranır.

ÖN LİSANS MEZUNU KADRO DAĞILIMI VE ÖZEL ŞARTLAR:

Sağlık Teknikeri: Erzurum 2, Ardahan 1, Aydın 1, Balıkesir 1, Edirne 1, Gaziantep 2, Giresun 1, Gümüşhane 1, Hakkar, 1, Hatay 1, Isparta 1, Kilis 1, Manisa 1, Mardin 1i Samsun 1i Şanlıurfa 1, Tekirdağ 1, Tokat 1, Van 1 olmak üzere toplamda 21 kişi alınacak olup adaylardan, Adli Tıp Teknikerliği, Otopsi Yardımcılığı, Adli Tıp önlisans programlarının birinden mezun olmak şartı aranır.

Laborant: 3 labornat alınacak olup adaylardan, Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak şartı aranacak.

Büro Personeli: 3 kişi alınacak ve adaylardan Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans programından mezun olmak. Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı önlisans programlarının birinden mezun olmak.

LİSANS MEZUNU KADRO DAĞILIMI VE ÖZEL ŞARTLAR:

Biyolog: Ankara 1 ve İzmir 3 olmak üzere 4 kişi alınacak. Tıbbi Biyolojik Bilimler, Biyoloji, Moleküler Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik lisans programlarının birinden mezun olmak.

Diğer teknik Hizmet personeli Kimyager : Adana 4, Bursa 3, Diyarbakır 1 ve Malatya 1 olmak üzere 9 kişi alınacak adaylardan ise, Kimya lisans programından mezun olmak şartı aranacak.

Hemşire : İstanbulda 1 kişi alınacak. Adaylardan ise, Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu lisans programından mezun olmak şartı aranacak.

BAŞVURULAR HAFTAYA BAŞLIYOR:

Başvurular 26 Ağustos 2019 günü saat 10:00'da başlayıp, 06 Eylül 2019 günü saat 17:00 itibarıyla sona erecektir. Başvurular Adli Tıp Kurumu’nun www.atk.gov.tr adresli resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır. İnternet sitesi üzerinden yapılan başvuru sonrasında posta veya diğer iletişim kanallarıyla herhangi bir belge gönderilmeyecektir.

DETAYLI BİLGİ BURADA

Editör: TE Bilisim