Adli Tıp Kurumu 79 Kamu personeli alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Personel Alımı ilanına göre Adli Tıp Kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunuz Kamu Personeli alımı yapılacak. Başvurular geçtiğimiz günlerde başlamış olup artık sona ermektedir. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Değerlendirmeler nasıl yapılacak?

Hangi Kadrolarda Atama Yapılacak?

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu 79 kişilik boş kadro ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu Kamu Personeli Alımı yapılacak. Bu bağlamda alımlar,

  • 30 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 3 Teknisyen,
  • 4 Destek Personeli (Hizmetli),
  • 18 Diğer Teknik Hizmet Personeli(Kimyager),
  • 24 Laborant,

alımı yapılacak.

Başvurular Sona Eriyor!

Adli Tıp Kurumu Kamu personeli alımı başvuruları 12 Nisan 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 22 Nisan 2021 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Bu yönde başvurular sadece Adli Tıp Kurumunun www.atk.gov.tr adresli resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır.

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Başvuruda bulunan ve başvuruları kabul edilen adayların öğrenim durumuna göre KPSSP3, KPSSP93, KPSSP94 puanları esas alınarak en yüksek puandan başlayarak en düşük puana göre sıralama yapılacaktır. Bu sıralama sonucunda Diğer Teknik Hizmet Personeli(Kimyager), Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Laborant, Teknisyen ve Destek Personeli(Hizmetli) pozisyonları için ilan edilen pozisyon sayısının 3 katı kadar sıralamada yüksek sırada bulunan aday, sözlü sınava girmeye hak kazanacaktır.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu 79 kamu Personeli alımı başvuruları 22 Nisan 2021 tarihinde sona erecek. Başvuruda bulunmuş olan adaylar başvuru sonuçlarını beklemeye başladılar bile. Bu kapsamda başvuru sonuçlarının Mayıs ayına kadar veya Mayıs Ayının ilk haftası ile açıklanması beklenmektedir.

Bu kapsamda, Başvuru sonuçları ve sınav sonuçları Adli Tıp Kurumunun internet sitesinden yayımlanacaktır. Yayımlanacak duyuru, ilan ve bilgilendirmeler tebligat mahiyetinde olacağından, adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

DİĞER TÜM KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim