Adalet Bakanlığı Kamu Personeli alımı duyurusu geldi. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre beklenen başvuru sonuçları açıklandı. Mühendis, tekniker, teknisyen, koruma ve güvenlik görevlisi, diğer teknik hizmet personeli (istatistikçi), destek personeli (şoför, kaloriferci, aşçı) pozisyonları için sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar belli oldu.

Bakanlık tarafından yayımlanan duyuru ile sonuçlara göre sınav tarihleri de açıklandı.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Başvurularını geçtiğimiz günlerde yapan adaylar için son dakika duyurusu gelerek sonuçlar açıklandı. Adaylar sözlü sınava katılacak olup Sınav sonucunda değerlendirme ile atama işlemleri yapılacaktır. Başvuru sonuçlarına aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

SÖZLÜ ve UYGULAMALI SINAV TARİHLERİ BELLİ OLDU!

Sözlü sınav; 02/11/2021 – 18/11/2021 tarihleri arasında, Adalet Bakanlığı (Ana Bina) Personel Genel Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonu için boy ve kilo ölçümü; 10/11/2021-11/11/2021 tarihleri arasında saat 09:30’da Adalet Bakanlığı (Ana Bina) Milli Müdafaa Caddesi Bakanlıklar /ANKARA adresinde yapılacaktır.

Boy ve kilo şartını taşımayan adaylar sözlü sınava alınmayacaktır.

Boy ve kilo şartını taşıyan adaylar belirtilen tarih ve saatte Adalet Bakanlığı (Ana Bina) Personel Genel Müdürlüğü Toplantı Salonunda sözlü sınava alınacaktır.

Destek personeli (şoför) pozisyonu için uygulama sınavı; 04/11/2021 – 05/11/2021 tarihleri arasında yapılacak olup, adayların Adalet Bakanlığı (Ana Bina) Milli Müdafaa Caddesi Bakanlıklar/ANKARA adresinde saat 08.30’da hazır bulunmaları gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT: Sınav günü tüm adayların kimlik belgelerini, koruma ve güvenlik görevlisi adaylarının özel güvenlik görevlisi kimlik kartlarını, destek personeli (şoför) adaylarının sürücü belgelerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.