Geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından bir açıklama gerçekleştirildi. Bu açıklamada bakanlık bünyesine yapılacak personel alımlarına değinildi. Yürütülen adli yargı ve idari yargı hakimi alımlarından sonra memur personel kadrolarına yönelik alımın da yapılacağı müjdesini veren Bakan Abdülhamit Gül, binlerce adayı meraklandırmıştı. Konuya yönelik bizlerde yaptığımız haberlerde, muhtemel memur kadrolarına değinmiştik.  Bu haberimizde ikm, zabıt katibi, şoför ve mübaşir kadrolarına yönelik alımlar ve bu alımlardaki tahmini kadro sayılarına yer vermiştik. İlgili haberimize buraya TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

Adalet Bakanlığı 15 bin memur alımında şoför, ikm, zabıt katibi ve mübaşir alımını bekleyen adayların düşünceleri

Binlerce kişi tarafından merakla beklendiğini bildiğimiz alımlar hakkında yaptığımız bir önceki haberimize; sitemiz isinolsa.com adresini ziyaret eden adayların düşüncelerini almıştık. Merakla beklenen bu alımla alakalı ziyaretçilerimiz aşağıdaki yorumları gerçekleştirerek, seslerini duyurmaya çalıştılar.

KPSS puan şartı kaç olmalı?

Merakla beklenen bu alımlarda geçtiğimiz yıllarda baraj KPSS puanı 70 olarak aktarılmıştı. 70 puan ile sınavlara katılıp memuriyet hayaline kavuşan çok sayıda kişinin olduğu da biliniyor. Bu yıl için alımı beklenen ikm alımı, şoför alımı, mübaşir ve zabıt katibi alımına yönelik de adayların talepleri genel olarak KPSS puanının düşürülmesi yönünde. Sizce KPSS baraj puanı 60'a düşürülmeli mi? Konuya ilişkin düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyoruz. Aşağıda yer alan yorumlar alanından bizlere düşüncelerinizi aktarabilir, diğer adaylarla bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz. Adalet Bakanlığına yapılacak memur alımlarından anında haberdar olmak için isinolsa.com mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız. Ek olarak Facebook yardımlaşma grubumuza katılarak ilanlara başvurular hakkında yardım alabilir, bilgi alışverişi sağlayabilirsiniz..

Facebook grubumuza katılmak için TIKLAYINIZ

Android için TIKLAYINIZ

iOS için TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim