Adalet Bakanlığı'nın personel açığını gidermek amacıyla bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayına gönderdiği talep onaylandı. Bu kapsamda Adalet Bakanlığı'nda görevlendirilmek amacıyla 11 bin 78 personel alımı yapılacak. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından yapılan açıklamada adayların bilmesi gereken bazı detaylara da yer verildi.

ADLİYE ve BAKANLIKLARDA GÖREVLENDİRİLECEK

Alım kapsamında göreve başlayacak adaylar adliyelerde, bakanlık merkezinde, ceza ve tevkifevleri genel müdürlüğünde görevlendirilecek. "Yeni personel talebinmiz, Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından onaylandı. Adliyelerde, Bakanlık merkez teşkilatında, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 11 bin 78 personel istihdam edeceğiz" diyen Gül, bakanlığa yapılacak alımlar hakkında ilerleyen dönemlerde yeni açıklamalar da yapacak.

ALIMLAR NE ZAMAN OLACAK

Bakan Gül tarafından yapılan açıklamada sadece söz konusu talebin onaylandığıyla ilgili bilgi verildi. Alımın bu yıl içerisinde yapılacağı da netleşen bilgiler arasında, ancak tam olarak ne zaman alım ilanının yayınlanacağı konusunda net bir bilgi paylaşılmış değil. Söz konusu duyuru yayınlandığında haberdar olmak için İşinolsa'nın takip edilmesi gerekiyor. Mobil uygulama ya da sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirmeler yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim