Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya memur personel alımı yapılacak. İki kurum tarafından yayımlanmış olan ilanlara göre toplamda 39 kişilik boşluk ile alım yapılacak olup başvuru süreci yarın başlıyor. İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde ilgili alım yapacak kamu kurumları ve başvuru şartları hakkında bilgiler paylaşacağız.

39 MEMUR PERSONEL ALINACAK!

İki kamu kurumu tarafından yayımlanan ilanlara göre Belediye ve Tarım Kredi Kooperatifleri 39 kişilik boşluk ile alım yapacak. Bu bağlamda Isparta Sütçüler belediyesi 4 kişilik ve Sakarya Bölge Müdürlüğü Tarım Kredi Kooperatifleri 35 personel olmak üzere toplamda 39 kişi alınacağı ilan edildi.

Sakarya Tarım Kredi Kooperatifleri: Sakarya ilinde bulunanTarım Kredi Kooperatifleri Lisans mezunu 19 Kooperatif Görevlisi alınacak.Ön Lisans mezunu 4 Kooperatif görevlisi ve 15 Ziraat mühendisi alacak. Adaylardan ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. Detaylar için Buraya Tıklayınız

 Isparta İli Sütçüler Belediye Başkanlığı:  657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar doğrultusunda 10. Kadro dereceli 4 kişilik boş kadro ile İtfaiye Eri alımı yapacak. Adaylardan özel olarak 2018 yılında yapılmış olan KPSS den P3 puan türünden en az 55 puan almış olmak şartı aranacak. Ayrıca Erkek adaylar için 167 cm ve bayan adaylar için 160 cm boyundan kısa boylu olmamak şartı aranacaktır. Bunun dışında sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak şartı aranacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL NİTELİKLER NEDİR?

  • Türk vatandaşı olmak.
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak.
  • İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.
  • Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

Başvurular 09 Eylül 2019 tarihi itiari ile başlayacak ve adaylar başvurularını ilgili belediye ve tarım kredi kooperatiflerine şahsen gerçekleştireceklerdir. Bu kapsam başvurular, Sakarya Tarım Kredi Kooperatifleri için en geç 20 Eylül 2019 tarihine kadar ve Sütçüler belediye Başkanlığı için en geç 13 Eylül 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.