Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Üniversite ilanlarına göre Üniversiteler bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapacaklar. Başvurular geçtiğimiz günlerde başlamış olup artık sona ermektedir. Bu yönde başvuruları sona eren dört üniversitenin personel alım detaylarını İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

ALIM YAPACAK ÜNİVERSİTELER:

Söz konusu başvuruları geçen hafta başlamış ve sona eren üniversiteler, Çukurova üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ankara Üniversitesi ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi bünyelerine toplamda 727 kişilik kadro ile alım yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Söz konusu üniversiteler adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak.

Buna göre " Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli olmamak, Herhangi bir suçhükümlülüğü olmamak" gibi nitelikler aranacak.

İLANLARIN DETAYLARI:

Çukurova Üniversitesi: üniversite bünyesine 295 kişilik kadro ile Diğer Sağlık Personeli, Psikolog, Röntgen Teknisyeni, Sağlık Teknkeri, Laborant, Fizyotrapist, Eczacı, Diyetisyen, Biyolog ve Hemşire pozisyonlarında alım yapılacak. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi: 71 kişilik boş kadro ile İŞKUR üzerinden personel alımı yapılacak. Bu yönde 36 Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı, 20 Hasta Temizliği ve 10 Güvenlik görevlisi alımı yapılacak. İlan hakkında detaylar için Buraya Tıklayınız.

Ankara Üniversitesi: İŞKUR aracılığı ile yapılacak personel alımları toplamda 315 kişilik kadro ile yapılacak. Bu kapsamda, Temizlik Görevlisi, Hastane ve Yaşlı Bakım Elemanı ve Güvenlik Görevlisi kadrolarında personel alınacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi: 46 kişilik boş kadro ile Ebe, Diyetisyen, Tekniker, Hemşire kadrolarında alım yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

4 Üniversiteye personel alımı için başvurular geçtiğimiz günlerde başlamıştı ve artık sona eriyor. Bu kapsamda adaylar başvurularını en geç 03 Temmuz 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlanların detaylarına ulaşarak başvuru yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim