2019’un da son çeyreğine gelirken kamu kurum ve kuruluşlarına personel alımları devam etmektedir. Bu kapsamda eylül ayının ilk haftası da geride kalırken yeni yayınlana ilanlarda 4 farklı kamu kurumu toplamda 11 sözleşmeli personel alımı yapacak olup adaylar Bilişim Personeli, Avukat ve Model olarak görevlendirilecek. Buna göre ilgili alıma ilişkin detaylar şu şekildedir.

Erdek Belediyesi Sözleşmeli Avukat Alımı

İlgili belediye bünyesinde çalıştırmak üzere avukat alımı gerçekleştirecek olup buna göre adayların Üniversitenin ilgili 4 yıllık hukuk bölümünden mezun olmak, başka bir kurumla sözleşmesi bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunları bulunmamak şartlarını sağlaması istenmektedir.

Başvuru ve detaylı bilgi için belediye resmi internet sitesi olan www.erdekbld.com linkinden bilgi alınabilir.

Anayasa Mahkemesi 3 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alacak

Anayasa Mahkemesi Başkanlığında (Başkanlık) istihdam edilmek üzere3 (üç) sözleşmeli bilişim personeli alınacaktır. Buna göre adayların sağlaması gereken şartlar arasında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları haiz olmak,Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmak, Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçemeyecekler için en az 3 (üç) yıllık mesleki tecrübeye sahip olmak, üç katını geçemeyecekler için en az 5 (beş) yıllık mesleki tecrübeye sahip olmak şartları yer almaktadır.

Başvuru ve bilgi için: http://www.anayasa.gov.tr

Selçuk Üniversitesi Sözleşmeli 2 Canlı Model Alımı

Üniversite Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde 2019-2020 Eğitim-Öğretim güz ve bahar dönemlerinde çalıştırılmak üzere 2 canlı model alımı yapılacak olup adayların sadece genel alım şartlarını sağlaması gerekmektedir. İlgili alıma başvuru belgelerine ulaşmak ve detaylı bilgi için: http://www.selcuk.edu.tr/guzel_sanatlar/tr

Sağlık Bilimleri Üniversitesi sözleşmeli 5 Bilişim Personeli Alımı

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nda görevlendirilmek üzere Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrikmühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği bölümlerinden ya dabunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretimkurumlarından mezun olmak,Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veyabüyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katınıgeçemeyecekler için en az 3, diğerleri için en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunmak olmak üzere diğer sertifika şartlarını sağlayan ve en az 70 KPSS ve YDS puanına sahip olan adaylar arasında 5 kişi istihdam edilecektir.

Başvuru detayları ve belgelerine ulaşmak için: http://www.sbu.edu.tr

Editör: TE Bilisim