Temmuz ayının ilk haftası ile birlikte kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik alımlarda da artış beklemektedir. Özellikle çeşitli bakanlıklar ile kamu kuruluşları tarafında gerçekleştirilecek olan alımlarda binlerce aday istihdam edilecektir. Bu bağlamda birçok ilde ve ilçede görev yapan kuruluşlardan olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından da birçok yerde adaylar vakıf personeli olarak görev almaktadır. Günümüzde ilgi çeken mesleklerden biri olan SYDV personeli olmak konusunda birçok aday maaş ve çalışma şartları hakkında detaylı bilgi edinmek istiyor. 2019 SYDV personel maaşları çalışma şartları hakkında detaylı bilgi ise haberin devamında yer alıyor.

SYDV Personel Maaşları 2019

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı olarak il ve ilçelerde görev yapan SYDV personeli, çeşitli pozisyonlarda görev yapmakta olup sosyal yardım başvurularını inceleyen, başvuruların geçerliliğini araştıran, danışmanlık ve yönlendirme hizmetlerini gerçekleştiren personel olarak görev yapmaktadır. Üniversiteleri ilgili 4 yıllık bölümlerinden mezun olan adayların KPSS puanı ile başvurabildikleri alımlarda 2019 yılı itibari ile bu personellere ödenen maaşlar şu şekildedir:

  • Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi olarak görev yapan personel maaşları unvan ve sınıfa göre değişmekle birlikte il ve ilçe sınıfına göre en az 2.651 TL ile en yüksek sınıfa göre 2.916 TL maaş almaktadır.
  • Vakıf Müdürü olarak görev yapan personel ise il ve ilçe sınıfına göre en az 2.991 TL ile 3.290 TL maaş almaktadır.
  • Büro görevlisi kadrosunda ise personel en az askeri ücret en çok ise 2.200 TL maaş almaktadır.

Maaşlara her Temmuz ve Ocak ayında sözleşmeli tutara göre ikramiye eklenmektedir.

Editör: TE Bilisim