Kamu bankaları bilindiği üzere CV üzerinden ya da sınav aracılığı ile bankaya memur alımları gerçekleştirmekte olup genel olarak banka memurlarının maaşları hem yüksek olmakta hemde yıllık ikramiye sistemleri de olduğundan dolayı rakam giderek yükselmektedir. Sosyal medya da sık sık şu günlerde gündeme gelen Vakıfbank yüksek maaşlı memur alımına başvuru yapmak isteyen adayların nasıl bir yol izlemesi gerektiğini detaylı bir şekilde sizler için aktarıyoruz.

Banka Memurluğuna Başvuru Yapma

Vakıfbank memur alımlarını sınav ile ya da CV üzerinden yapabilmekte olup CV üzerinden başvuruları adaylar Vakıfbank'ın sitesine yapabilmektedir. Peki bu nasıl oluyor adım adım sizlere aktarıyoruz.

  1. https://kariyer.vakifbank.com.tr/ Sitesini tarayıcınıza yapıştırınız ve açınız.
  2. Üye ol butonuna basınız.
  3. Tüm bilgileri kendinize göre doldurunuz ve gönder diyiniz.
  4. Telefon ve e-posta doğrulamalarınız yapınız ve siteye giriş yapınız.
  5. Karşınıza çıkan kişisel, eğitim, hobi, iş deneyimi çıkan bölümleri gerçek bir şekilde doldurunuz.

Yukarıda belirtilen adımları uyguladıktan sonra profilinizde telefon numaranızı, fotoğrafınızı, adresinizi kontrol ediniz. Bu adımları yaptıktan sonra Vakıfbank yüksek maaşlı memur alımında müracaatınızı yapmış olacaksınız. Bundan sonra her hangi bir işlem yapmanıza gerek kalmayacak olup uygun pozisyon sizin için açıldığında CV bankasından tespit edilerek ilgili pozisyona yerleştirilme işlemleriniz gerçekleştirilecektir.

Resmi Başvuru: https://kariyer.vakifbank.com.tr/