Kamuya Memur Alımı ve Personel alımları devam eden bazı kurumlar için başvurularda son güne geldik. Bu yönde Kamuya 10 bin 573 kişilik kadro ile Memur personel alımı yapılacak. Alımlar farklı kadrolarda ve niteliklerde yapılacak olup söz konusu ilanlara başvurular Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak.

İşin Olsa ekibi olarak sizler için özel hazırladığımız bu haberimizde başvurları bugün sona eren ilanları derledik ve son bir kez daha başvuru yapabilmeniz için detayları sizlere aktaracağız.

Kamuya 10 Bin 573 Memur Alımı veya Personel Alımı Yapacak Kurum ve Bakanlıklar?

Mart ayı kamu alanında oldukça zengin bir ataması bol bir ay geçti. Her yıl Mart ayı atamalarında Binlerce Memur ve Personel adayı atanmaya hak kazanıyor. Bu kapsamda Bakanlıklar, Belediyeler, Üniversiteler ve kurumlar çeşitli ilanlar yayımlayarak günceme geliyor. İşin Olsa ekibi olarak ilanları devamlı takip ediyor ve sizler için detaylandırıyoruz. Eğer Kamuya başvurusu devam eden tüm ilanlara ulaşmak isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Ancak ekibimiz olarak sizlere bu haberimizde başvurusu sona eren ilanları aktaracağız ve henüz başvuru yapmamış olanlar için imkan oluşturacağız.

İLGİLİ HABER: Kamuya Güncel İşçi, Personel ve Memur Alımı İlan Listesi

KADIN ERKEK ADAYLAR BURADA! TIKLA SENDE KATIL VE Bİİ TAKİP ET!

Başvurular Bugün Sona Eriyor!

Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilanlar ile kamuya 10 bin 573 memur alımı ve personel alımı yapılmaktadır. İlanlar mart ayı içerisinde yayımlanarak başvurusu devam etti. Ancak artık başvurular sona ermekte ve en geç 22 Mart 2022 tarihine kadar yapılacak başvurular alınacak. İşte sizlere başvuru geçen ilanların detaylarını aktarıyoruz.

Sağlık Bakanlığı 10 Bin Personel Alımı Yapıyor!

Sağlık Bakanlığı ÖSYM aracılığı ile tercih kılavuzu yayımlamıştı. Söz konusu olan KPSS 2022/5 tercih kılavuzuna Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olan adaylar tercih yaptı. Alımlar Hemşire, Sağlık Teknisyeni, Sağlık Teknikeri, Hemşire, Psikolog, Sosyal Çalışmacı, Biyolog, Odyolog, Çocuk Gelişimcisi, Diyetisyen, Fizyoterapist, İş ve Uğraşı Terapisti, Dil ve Konuşma Terapisti, Perfüzyonist, Sağlık Fizikçisi, Ebe pozisyonlarında yapılmaktadır.

Tercihler 15 Mart 2022 tarihi ile başlamış olup artık sona eriyor. Tercihlerinizi en geç bugün saat 23:59 a kadar gerçekleştirmeniz gereklidir.

İlanın Detayları Burada: https://www.isinolsa.com/kamu-personeli-alimi/kpss-20225-tercih-kilavuzu-saglik-bakanligi-10-bin-personel-alimi-h41553.html

Ticaret Bakanlığı 524 Memur Alımı Yapıyor!

Bakanlık geçtiğimiz gün yayımladığı ilan ile 23 farklı şehirde bünyesindeki eksikliği gidermek için 524 memur alımı yapacağını ilan etmişti. Bu yönde alımlar Sözleşmeli Muayene Memuru, Sözleşmeli Gümrük Muhafaza Memuru ve Sözleşmeli Büro Personeli kadrolarında yapılıyor. Detaylı olarak kontenjan dağılımına değinecek olursak,

  • 41 Muayene Memuru,
  • 307 Gümrük Muhafaza Memuru,
  • 174 Büro Personeli,

Başvuru için KPSS 3 puan türünden en az 70 puan almış, 30 veya 35 yaşından büyük olmamak, En az dört yıllık lisans mezunu olmak, ve bazı pozisyonlar için boy şartını sağlıyor olmak gereklidir.

Başvurular kariyer adresi üzerinden Bugün sona erecektir.

İlanın Detayları Burada: https://www.isinolsa.com/memur-alimi/ticaret-bakanligi-524-memur-alimi-buro-muayene-muhafaza-memuru-h41539.html

ATÜ 38 Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor!

Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi bünyesine 38 kişilik kadro için Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda alımlar, 8 Destek Personeli, 6 Teknisyen, 5 Tekniker, 3 Büro Personeli, 2 Hemşire, 1 Psikolog ve 1 Sosyal Çalışmacı alımı yapılacak. Başvurular 8 Mart başlamış olup Bugün ( 22 Mart 2022 ) sona eriyor.

İlanın Detayları Burada: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/atu-lise-on-lisans-ve-lisans-mezunu-38-sozlesmeli-personel-alimi-ilani-h41504.html

Savunma Sanayii Başkanlığı 10 Memur Alımı Yapıyor!

SSB bünyesindeki eksikliği gidermek için 2022 yılı Uzman Yardımcılığı kadrosunda 10 kişilik kadro ile memur alımı yapacağını ilan etmişti. Adaylardan bu kapsamda KPSS den ve YDS'den puan almış olmak şatı talep edilecektir. Bu kapsamda yapılacak değerlendirmeye göre atama işlemi yapılacak.

İlanın Detayları Burada: https://www.isinolsa.com/memur-alimi/savunma-sanayii-baskanligi-ssb-40-memur-alimi-2022-yili-uzman-yardimcisi-h41018.html

Kurucaşile Belediyesi Zabıta Memuru Alımı:

Belediye Genel İdare Hizmetleri sınıfında 11. dereceli kadroya atanmak üzere Kadın Erkek adaylar içerisinden 1 Zabıta memuru alımı gerçekleştirilecek. Başvuru için Lisans mezunu, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve KPSS'den en az 75 puan almış olmak gerekiyor.

İlanın Detayları: https://www.isinolsa.com/belediye-personel-alimi/kurucasile-belediyesi-lisans-mezunu-zabita-memuru-alimi-2022-h41312.html

Editör: TE Bilisim