Kamuya ve Askeri Komutanlığa 5060 kişilik boş kadro ile Memur Perosnel alımları yapılacak. İlanlar Resmi Gazetede yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre KPSS Puanı ile veya KPSS Puanı olmaksızın 5060 kişilikik kadro için alım yapılacak. Peki adaylardan aranan nitelikler nedir? İlanların detayları nedir?

RESMİ GAZETDE YAYIMLANAN İLANLAR VE DETAYLARI:

Resmş Gazetde yayımlanan ilanlar ile kamuya 3 farklı ilan ile 5 bin 60 kişi alınacak. İşte ilanlar hakkında detaylar.

Konya Büyükşehir Belediyesi:

Belediye yayımladığı ilana göre bünyesindeki eksikliğini karşılamak için 50 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru alımı yapacağını bildirdi. Kadın Erkek adaylar içerisinden Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta), Yerel Yönetimler Ön Lisans programlarının birinden mezun olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartı aranacak.

Aynı zamanda adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise ÖSYM tarafından 2020 yılında yapılan KPSS'den Ön Lisans  seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 65 puan almış olmak, Erkeklrde 167 cm v Kadınlarda 160 Cm boyundan kısa boylu olmamak, 30 yaşından büyük olmamak şartları aranacak.

Adaylar başvurularını 22 - 26 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacak. Başvurular hakkında bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Rize İli Pazar Belediyesi:

Belediye bünyesine 10 kişilik boş kadro ile farklı kadrolarda memur alımı yapacak. Alımlar farklı alanlarda ve eğitim seviyelerinde en az 60 KPSS puanı ile yapılacak.

Buna göre Pazar Belediyesi, 3 Memur, 1 Tahsildar, 1 Belediye Trafik Memuru, 1 Şoför ve 4 Zabıta Memuru alımı yapılacak.

Adaylardan Bunun dışında Zabıta Memuru alımları için 30 yaşından büyük olmamak şartları aranacak. Ayrıca KPSS'den en az 60 puan almış olmak şartıda yer alıyor. Başvurular 22 - 24 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacak. Başvuru ve ilan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Jandarma Genel Komutanlığı:

Jandarm 2021 yılı için yayımladığı ilan ile Askeri Personel alımı yapacak. Jandarma ve Mesleki branşlarda olmak üzere toplamda 5 bin kişilik kadro ile uzman erbaş alımı yapılacak. Adaylardan En az İlköğretim seviyesinde olmak şartı aranacak.

İlköğretim mezunu olanlarda KPSS Şartı aranmıyor. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olan adaylardan ise 50 KPSS puanı Şartı aranacak. 

Ayrıca Jandarma 5 bin uzman Erbaş alımı başvuruları Bugün ( 21 Ocak 2021 ) tarihi ile başladı ve en geç 31 ocak 2021 tarihine kadar yapılacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

DİĞER MEMUR ALIMI VE PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim