Milli Savunma Bakanlığından az önce gelmiş olan duyuruya göre Subay temini için ve memur alımı için yeni gelişmeler oldu. İlk gelen duyuruya göre Genelkurmay Başkanlığı memur alımı hakkında sonuç duyurusu yaptı ve ikinci duyuruya göre ise Koronavirüs nedeni ile ertelenmiş olan Subay Ön kayıt için yeni tarih belirlendiğidir. İşte yapılan açıklamalar.

MSB VE GENELKURMAY BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU:

Milli Savunma Bakanlığına bağlı olan Genelkurmay Başkanlığı 09 Aralık 2019 ile 10 Ocak 2020 tarihleri arasında başvuruları aldığı Uzman yardımcısı kadrosu için sonuçların açıklandığını belirtti. İşte Milli Savunma Bakanlığı Alımları ve Genelkurmay Başkanlığı Alımları hakkında yapılan açıklamalar.

1. Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığında istihdam edilmek üzere Uzman Yardımcısı Temini 15-19 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

2. Başvurusu kabul edilen adaylardan, alım yapılacak her unvan için kadro sayısının 4 katı kadar aday ilgili KPSS puanına göre sıralanarak taban puanlar belirlenmiştir.

3. Alım yapılacak unvanlara ait taban puanlar:

4. Adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte MSB Eğitim Merkezi'nde (Emniyet Mahallesi, Celal Bayar Blv. 77-A, 06560 Yenimahalle / ANKARA ) hazır bulunacaklardır.

5. Belirtilen tarihte sınav merkezinde bulunmayan adaylar sınav haklarını kaybedeceklerdir.

6. Adaylar sınava gelirken Başvuru Kılavuzunda belirtilen belgeleri getireceklerdir. Başvuru kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız...

7. Adayların sınava gelirken belgelerinin aslı ile birlikte fotokopilerini de getirmeleri gerekmektedir. Ancak getirilen belgelerin asılları teslim edilmeyecek, adayın kendisinde kalacaktır.

8. Adayların, Koronavirüse karşı tedbirler kapsamında sınavın icra edileceği yerin nizamiyesinden itibaren yapılan uyarılara uyarak belirli bir disiplin içinde hareket etmeleri, sosyal mesafeyi korumaları ve maskelerini usulüne uygun şekilde takmaları önem arz etmektedir.

9. Adayların (Cep telefonu, akıllı saat, fotoğraf makinesi v.b.) ses ve görüntü kaydedici cihazlar ile sınav merkezine girişi kabul edilmeyecektir.

10. Adayların başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşıldığında veya evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edildiğinde, temin sürecinin hangi aşamasında olursa olsun işlemleri sonlandırılacaktır.

11. Mülakata gelmeden önce ilgili açıklamaları ve başvuru kılavuzunu tekrar okuyunuz ve çağrıldığınız tarihi mutlaka bir kez daha kontrol ediniz.

12. Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca posta veya telefon ile tebligat yapılmayacaktır.

13. Başvuru sonucunuzu görmek için tıklayınız...

TSK MUVAZZAF SUBAY TEMİNİ DUYURUSU:

MSB Pertem üzerinde yayımlanmış olan bir diğer duyuruya göre ise daha önce ertelenmiş olan subay aday temini duyurusu hakkında oldu. Bu nedenle 02 - 06 Mart 2020 tarihleri arasında tamamlanan seçim aşamaları için ön kayıt işlemleri yapılacak. 

Boş kalan kontenjanlar için yapılan 2'nci grup sınıflandırma sonucunda kayıt hakkı kazanan adayların bir kısmı 16-17 Mart 2020 tarihleri arasında kayıt yaptırmış, ancak KOVİD-19 salgını nedeni ile mücadele tedbirleri kapsamında kayıt faaliyetlerinin ertelenmesi nedeniyle bazı adaylar kayıt yaptıramamıştır.

DUYURUNUN TAMAMI BURADA

Editör: TE Bilisim