Kamuya KPSS Siz Personel Alımı ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre farklı kadrolarda ve niteliklerde Memur Alımı, Personel Alımı ve Askeri Personel alımı yapılacak. Ağırlıklı olarak Askeri Personel alımları yapılacak olup ilanlar hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.

Adaylardan herhangi bir KPSS şartı aramaksızın en az lise seviyesinde alım yapılacak. İşte İlanlar.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü:

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak için perosnel alacak. İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre 19 kişilik boş kadro ile Lisans seviyesinde Kılavuz Kaptan alımı yapılacak. KPSS Siz Personel Alımı başvurular İŞKUR üzerinden en geç 25 Aralık 2020 tarihine kadar yapılacak. Başvuru Şartları ve ilan detayları için Buraya Tıklayınız.

Sahil Güvenlik Komutanlığı:

Sahil Güvenlik Lise mezunu adaylar içerisinden 100 Uzman Erbaş Alımı yapacak. Alımlar, 30 Kişi Telsizci, 20 Kişi Şoför, 40 Kişi Toplu ve 10 Kişi Kurağa adam branşlarında yapılacak. Yüzer ve Kara birliklerine görev yapacak adaylardan KPSS Şartı aranmıyor. Ancak, Askerlik, Boy, Yaş şartlarının taşınıyor olması gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi:

Akademiye 110 kişilik kadro ile Askeri Öğrenci alımı yapılacak. Alımlar, Uluslararası Güvenlik ve Terörizm 15, Kamu Yönetimi 15, Deniz Emniyeti ve Güvenliği 15, Suç Araştırmalar 15, Güvenlik Yönetimi 50 kişi olmak üzere farklı alanlarda yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

TRT ve Kızılay:

TRT ve Türk Kızılayı bünyelerine KPSS Siz personel alımı için ilan yayımladılar. Yayımlanan ilanlara göre alımlar farklı kadrolarda yapılacak. Buraya Tıklayarak Aralık ayı personel alımı detayların ulaşabilirsiniz.

Milli Savunma Bakanlığı:

MSB'ye bağlı olan Kara Kuvvetleri Komutanlığı KPSS Siz ve İlköğretim mezunu binlerce Sözleşmeli Er alımı yapacak. Er alımı başvuruları başlamış olup son başvuru tarihi belirtilmemiştir. Adaylar başvurularını bir an önce yapmaları gereklidir. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim