Kamuya Memur Personel alımı başvuruları başlıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Memur personel alımı ilanlarına göre Kamuya 694 kişilik kadro ile memur personel alınacak. Söz konusu ilanlara göre Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olmak üzere Sözleşmeli, Kadrolu, Eski Hükümlü, Geçici Memur alımları yapılacak.

694 Memur Personel Alımı Başlıyor!

Yayımlanmış olan ilanlar için başvurular Hafta başında yani 2 Ocak 2023 tarihi ile başlayacak. Başvuru şartlarını sağlayan adayların başvuru yapabileceği ilanları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz İligili ilanların detaylarına üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

KPSS'li KPSS siz Alım Detayları Nedir?

Kamuya alımlarda KPSS şartı aranacak. Ancak bazı kurum ve kuruluşlar KPSS olmaksızın memur personel alacak.

KPSS Puanı ile alımlarda 2022 veya 2021 yıllarında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 puan almış olmak gerekiyor.

KPSS Olmaksızın personel alımında ise Tecrübe veya YDS puan şartı aranacak. Yada alımlar İŞKUR üzerinden yapıldığından İşçi statüsünde olacaktır.

Başvurusu 2 Ocak Başlayacak 5 Bakanlık ve Kurum İlan Listesi

Orman Genel Müdürlüğü:

Orman Genel Müdürlüğü İŞKUR aracılığı ile 355 Kamu İşçi Alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda alımlar sadece İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirilecek. Bu kapsamda alım yapılacak Kontenjanlar

  • Geçici Statüsünde 19 Kişi Kimya Laboratuvar Teknisyeni, 2 Kişi Matbaa Teknisyeni, 84 Kişi Aşçı, 3 Kişi Otomotiv Elektrikçisi, 4 Kişi Motor İmalar Bakım ve Onarım İşçisi, 10 Kişi Otomotiv Şasi ve İskelet İşçisi, 1 Kişi Kaynakçı ( Oksijen ve Elektrik ), 8 Kişi İşletme Elektronik Bakımcısı alınacak.
  • Engelli Olarak 141 Personel,
  • Eski Hükümlü olarak 83 Personel,

alımı gerçekleştirilecektir. Başvurularda adaylardan KPSS Şartı aranmayacaktır. Başvurular en geç 6 Ocak 2023 tarihine kadar yapılacak.

224 Eski Hükümlü ve Engelli İşçi Alımı İlanı

131 Geçici İŞçi Alımı İlanı

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu:

Adli Tıp Kurumu memur alımında alımlar merkez ve taşra teşkilatına gerçekleştirilecektir. Memur alımı toplamda 19 kişi olmak üzere, Buna göre 10 Mühendis ( 4 Bilişim, 4 Mühendis, 2 Kimya ), 2 Kimyager, 7 Biyolog olmak üzere toplamda 19 kişilik kadro ile memur alımı yapılacaktır. Sözleşmeli personel alımında KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gereklidir. Başvurular en geç 15 Ocak 2023 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir.

Adli Tıp Kurumu Memur Alımı İlanı Burada

İletişim Başkanlığı:

Başkanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lise, Ön Lisans mezunu 155 personel alacak. Buna göre Lise Mezunu: 31 Temizlik Görevlisi ve 1 Basit Bakım Personeli, Ön Lisans mezunu: 54 Büro Personeli, 69 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (22 Kadın ve 47 Erkek ) alımı yapılacak. Alımlarda Büro Personeli için en az 70, Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile Destek Personeli için en az 60 puan almış olmak gereklidir.

İletişim Başkanlığı Personel Alımı İlanı Burada

Hazine ve Maliye Bakanlığı:

Bakanlık yayımladığı iki ilan ile bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere toplamda 155 Memur Alımı yapacak. Alımlar 5 Stajyer Hazine Kontrolörü ve 150 Defterdarlık Uzman Yardımcısı kadrolarında gerçekleştirilecek. Başvuru için KPSS'den en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. 2021 veya 2022 yılı KPSS puanı kullanılarak başvuru alınacaktır. Başvurular en geç 13 Ocak 2023 tarihine kadar yapılacak.

HMB Defterdar Uzman Yardımcısı Alımı İlanı Burada

HMB Stajyer Kontrolör Alımı İlanı Burada

Selçuklu Belediyesi:

Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 2022 yılı KPSS Puanı ile 10 Memur alımı yapacağını belirtti. Bu kapsamda 75 Taban KPSS Puanı ile başvuru yapılacak olup dört yıllık üniversite mezunu olmak şartı aranacak. Başvurular en geç 6 Ocak 2023 tarihine kadar yapılacak.

Selçuklu Üniversitesi Memur Alımı İlanı Burada

YENİ MEMUR ALMI İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim