Kamuya alımlar Bu hafta başladı. 24 Ocak 2022 tarihi ile yayımlanan ve başvurusu başlayan önemli ilanlar yer almaktadır. Herkesin merakla beklediği süreç başladı ve İşin Olsa ekibi olarak sizlerle bu ilanların detaylarını paylaşacağız. 

Ülkemizde devam etmekte olan işsizlik sebebi ile Bir çok kamu kurumu ve kuruluşu yeni alımlar için Yeşil Işık yaktı. Bu kapsamda yayımlanan ilanlara göre başvurular Bu hafta başladı. Hem İŞKUR üzerinden hemde Devlete açıktan olmak üzere çok sayıda memur personel alınacak.

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile gelmiş olan ilanlar ile kamuya 162 Kamu İşçisi ve Personel Alımı yapılacak.

Açıktan Devlet Memuru olarak ise 998 Memur ve Sözleşmeli personel alımı yapılacak.

İŞKUR İle Yayımlanan Kamu İşçisi ve Personel Alımı İlanları:

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre kamuya farklı alanlardan Kamu İşçisi alımı yapılacak. Bakanlıklar ve Kamur kurumları bu yönde ilan yayımladılar. Toplamda 162 personel alımı yapılacak. Ayrıca İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına başvurular 24 Ocak 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 28 Ocak 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir.

Darphane ve Damga Matbaası 52 Personel Alımı:

İŞKUR ile yayımlanan ilanlara göre Darphane ve Damga Matbaası farklı kadrolarda 52 işçi personel alımı yapacağını bildirdi. En az İlköğretim ve Lise mezunu adaylar içerisinden personel alımı yapılacak. Bu yönde başvurular Engelli, Eski Hükümlü veya Daimi personel adaylarından alınacak. Alım yapılacak kadrolar ise, 15 Temizlik Görevlisi, 15 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 22 Plastik Baskı İşçisi olmak ğzere toplamda 52 personel alınacak. Adaylardan başvuru için herhangi bir KPSS Şartı aranmayacak.

Darphane ve Damga Matbaası İŞKUR İle 52 Kamu İşçi Alımı İlanı

Orman Genel Müdürlüğü 74 İşçi Alımı:

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı olan Orman Genel Müdürlüğü bünyesine 32 farklı şehirde 74 İşçi Alımı yapacak. Alımlar 30 Orman İşçisi ve 44 Büro memuru kadrolarında yapılacak. Engelli ve Eski Hükümlü adaylardan başvuru alınacak olup Başvurular İŞKUR üzerinde başlamıştır. En az ilkokul mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek.

OGM 32 Şehirde 74 İşçi Alımı Başvurusu İlanın Detayları

Anadolu Üniversitesi 32 Personel Alımı:

ANadolu Üniversitesine işçi personel alımı için İŞKUR'da ilan yayımlandı. Engelli ve Eski Hükümlü adaylar içerisinden farklı kadrolarda personel alımı yapılacak. Başvuru için 18 yaşını tamamlamış 35 yaşından büyük olmamak, En az lise mezunu olmak şartları aranacaktır.

Anadolu Üniversitesi İŞKUR ile 32 Personel Alımı İlanı Detayları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Sürekli İşçi Alımı:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına personel alımı için iŞKUR'da ilan yayımlandı. Alımlar Usta Gemici pozisyonuna gerçekleştirilecek olup başvuru için en az ön lisans mezunu olmak gerekiyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Sürekli İşçi Alımı İlanı Detayları

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Aşçı Alım İlanı:

İŞKUR ile yayımlanan ilan ile lise mezunu adaylar içerisinden 1 kişilik kadro ile Aşçı alınacak.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Aşçı Alım İlanı Detayları

Kamuya Açıktan Memur ve Sözleşmeli Personel Alımları:

Kamuya açıktan sözleşmeli personel alımı ve Devlet Memur Alımı yapılacak. KPSS puanı ile başvuru alınacak olup KPSS'den 50, 60 ve 70 puan almış olmak yetiyor. Mezuniyete göre ve KPSS puan türüne göre başvuru yapabileceğiniz ilanlar şöyle:

Gençlik ve Spor Bakanlığı 923 Personel Alımı:

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2021 yılı kapsamında 923 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirilecektir. Alımlar Türkiye geneli olmak üzere 373 Spor Uzmanı, 500 Gençlik Çalışanı, 50 Psikolog kadrolarında yapılacak. Adaylardan başvuru için 50 ve 60 KPSSP3 Puan şartı aranmaktadır. Başvurular Bu hafta başlamış olup en geç 31 Ocak 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir.

GSB 923 Gençlik Çalışanı, Psikolog ve Spor Uzmanı Alımı İlanı Detayları

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 75 Memur Alımı:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine ön lisans mezunu adaylar içersinden 75 Zabıta Memuru Alımı yapılacak. Kadın Erkek adaylardan başvuru alınacak olup KPSSP93 puan türünden en az 70 puana sahip olan adaylardan başvuru alınacaktır. Başvurular en geç 28 Ocak 2022 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 75 Zabıta Memuru Alımı İlan Detayları

Editör: TE Bilisim