Kamuya Memur ve Personel alımlarında sona geldik. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur personel alımı ilanlarına göre 4 farklı kurum bünyesindeki eksikliği gidermek için 414 kişilik kadro ile alım yapacaklarını bildirdiler. Alımlar farklı kontenjanlarda gerçekleştirilecek. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için İşin Olsa ekibi olarak hazırladığımız bu haberimizde sizlere Başvurularında son gün olan kamu ilanları hakkında detayları aktaracağız.

4 Kurum 414 Memur Personel Alımı Başvurusunda Son Gün!

İlgili ilanlar için başvuru süreci sona eriyor. Başvuruları geçtiğimiz günlerde başlamış ve artık Bugün ( 24 Nisan 2022 ) tarihi ile sona erecek. Adaylar başvuru yapabilmeleri için aşağıdaki bilgileri ve kontenjan dağılımını inceleyerek ilanların detaylarına ulaşabilirler.

Milli Saraylar İdaresi ( MSİ ):

Milli Saraylar 144 sözleşmeli personel alımı yapıyor. Alımlar 3 farklı alanda olmak üzere 52 Temizlik personeli ( Lise ), 6 Büro personeli ( Lisans ), 86 Koruma ve Güvenlik Görevlisi ( Lise, Ön Lisans ve Lisans ) kadrolarında 4/B personel alımı yapılacak. Temizlik Görevlisi kadrosu için KPSS Şartı Aranmayacak olup diğer kadrolar için P94, P93 ve P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Öte yandan başvuru yapacak adayların Temizlik görevlisi alımlarında 40 ve diğer kadrolar için 35 yaşından büyük olmamaları gereklidir. Başvuru kılavuzu ve şartlara ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/milli-saraylar-144-buro-guvenlik-ve-temizlik-personeli-alimi-ilani-h41772.html

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ( AFAD ):

AFAD sözleşmeli personel alımı başvuruları bilişim alanında yapılacak. Bu kapsamda AFAD bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere sözleşmeli olarak Bilişim personeli alacak. Başvuru için KPSS ve YDS şartı talep edilecek ancak KPSS puanı olmayan adaylardan da başvuru alınacak olup KPSS puanı 70 olarak ele alınacaktır.

İLGİLİ HABER: https://isinolsacom.teimg.com/isinolsa-com/images/upload/AFAD-personel-alim-ilani.pdf

Jandarma Genel Komutanlığı:

Jandarma 2022 yılı Lojistik alanda 250 Uzman Erbaş alımı yapıyor. 21 farklı alanda olmak üzere Jandarma Lojistik Uzman Erbaş alımı için KPSS Şartı aranacak. Ancak alımların İlköğretim, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu uzman erbaş alımlarında İlköğretim mezunu alımlarında KPSS Şartı aranmayacak.

Öte yandan Uzman erbaş alımında 20 yaşını tamamlamış ve 27 yaşından gün almamış olmak şartı aranacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/askeri-personel-alimi/jandarma-250-uzman-erbas-alimi-kontenjan-dagilimi-ve-kilavuz-yayimlandi-h41723.html

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurunu ( BDDK ):

BDDK memur alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilana göre BDDK 10 kişilik kadro ile 5 Düz Memur alımı ve 5 Şoför alımı gerçekleştirilecek. Başvuru için KPSSP94 veya KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca Şoför alımları için Uygulamalı ve sözlü sınav yapılacak. Düz memur alımları için ise sadece sözlü sınav yapılacak.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/kamu-personeli-alimi/bddk-aciktan-sofor-ve-memur-alimi-ilani-2022-lise-ve-lisans-h41685.html