Ülkemizin en yoğun nüfusuna sahip olan şehir olarak bilinen İstanbul bünyesinde milyonlarca işçi, personel barındırmakta olup İstanbul Büyükşehir Belediyesi de aralıklarla kamuya kamu personeli alımı ilanı duyurmaktadır. İlanlar kariye İstanbul aracılığı ile yayımlanmakta olup güncel iş ilanlarına bakıldığında 5 pozisyon için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi 5 memur alımı hangi kadrolara yapılıyor, adaylar nasıl başvurabilir?

Pozisyonlar Nelerdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 5 farklı kadro için kamu personeli alımı yapıyor peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre sosyal destek hizmet elemanı, psikolog, okul öncesi öğretmeni, sosyolog ve sosyal çalışmacı pozisyonları için kamu personeli alımı yapılmaktadır. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kariyer hedeflerini devam ettirmek isteyen İstanbul'u çok seven adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir?

Nasıl Başvurulur?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ilanlarına başvuru yapmak isteyenlerin hemen aşağıdaki linki takip ederek pozisyonlara ulaşması, nitelikleri incelemesi ve başvurularını tamamlaması gerekmekte olup müracaatlarda adayın İstanbul'da ikametgah etmesi, İstanbul'u seviyor olması, Erkek adaylar için askerlik ödevini tamamlamış olması gibi şartların olduğunu da unutmaması gerekmektedir.

Resmi Başvuru: https://kariyer.ibb.istanbul/

TÜM MEMUR İLANLARI BURADA