Kamuya 2842 Memur Perosnel alımı ilanı yayımlandı. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunları içerisinden 2842 kişilik kadro ile Memur alımı yapılacak. İlanlar yayımlandı. Söz konusu ilanlar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler bakanlığı sitesinde ve İŞKUR aracılığı ile yayımlandı. Başvuru süreci başlamış olan ilanlar hakkında detayları sizlerle haberimizin devamında paylaşacağız.

İŞKUR Aracılığı ile Yayımlanan Kamu İlanları:

İŞKUR üzerinde gelen ilanlara göre toplamda 78 Kamu personeli alımı yapılacak. İşte detaylar.

Devlet Demiryolları ( TCDD ):

TCDD 60 İşçi Personel Alımı Yapacak. İlanlar İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup başvuru süreci bugün başladı. TCDD KPSS En az 60 puan ile 12 Vagon İmal ve Tamircisi, 4 Kaynakçı,13 Tezgah Makine ve Talaşlı İmalat İşçisi, 14 Lokomotif Tamircisi,3 Mekanik Vasıta Tesis, Cihaz ve Vinç Operatörü, 14 elektrikçi alımı yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Türkiye Şeker Fabrikaları ( TÜRKŞEKER ):

TÜRKŞEKER engelli ve eski hükümlü adaylardan 16 personel alımı yapılacak. Bu yönde Engelli olarak  3 Avukat, 3 Bilgisayar/Yazılım Mühendisi, 2 İnşaat Mühendisi ve 4 Depo / Ambar Görevlisi alacak. Eski hükümlü olarak ise  Metal Teknolojisi Teknisyeni  ve 1 Atölye Marangozu alımı yapılacak. başvurular İŞKUR aracılığı ile en geç 01 Ocak 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Kıyı Emniyeti:

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 2 Büro Memuru alımı yapacak. Alımlar için adaylardan KPSS 60 puan şartı aranacak. Başvuru sonuçlarına göre ise Sözlü sınav yapılacak. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında Yayımlanan Kamu İlanları:

28 Aralık 2020 tarihli ilanlar:

Bakanlığın Kamu İlanları Resmi İnternet adresinde yayımlandığı ilana göre 693 kişilik kadro ile Kamu Personeli alımı yapılacak. Alımlar Öğretim Görevlisi, Sözleşmeli Personel ve İşç, kadrolarında yapılacak. İşte ilgili ilanlar:

29 Aralık 2020 tarihli İlanlar:

29 Aralık 2020 tarihi ile yayımlanan ilanlara göre kamuya 1685 memur personel alınacak.

Başvuru Süreci Başlayan Kamu İlanları:

Başvuruları bugün başlamış olan kamu ilanlarına göre 386 memur personel alınacak.

Jandarma Genel Komutanlığı 9 Sözleşmeli personel ve 32 Devlet memuru alımı yapılacak. Detaylar BURADA

Beyoğlu Belediyesi 80 Düz Memur ve Zabıta memuru alımı yapacak. Detaylar BURADA

Sahil Güvenlik Komutanlığı en az lise mezunu 15 Devlet Memuru alımı yapılacak. Detaylar BURADA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 250 kişilik kadro ile lise, ön lisans ve lisan smezunu itfaiye eri alacak. Detaylar BURADA

Editör: TE Bilisim