Türkiye İş Kurumu kamuya yeni ilanlar yayımlamaya devam ediyor. Şubat ayı içerisinde yayımlanmış olan memur, Personel ve İşçi Alımı ilanları ile 5.725 kişilik boş kadro ile alım yapılacak. İlanlar İŞKUR farklı platformlarında yayımlanmış olup başvuru süreçleri başlamıştır. İşin Olsa Ekibi tarafından hazırlanan bu özel haber ile İŞKUR ilanları tek sayfada toplanmış olup ilanların detaylarına İŞKUR üzerinden ulaşabileceksiniz.

Kamuya KPSS'li KPSS'siz 5725 Memur Personel Alımı İlan Detayları:

Yayımlanan ilanlar göre alımlar, Kurum Dışı, Kamu İlanları, Kamu Memur İlanları ve TYP kapsamında ilanlar ile kamuya 5725 memur personel alımı yapılacak. Alımlar için memur statüsünde olanlardan KPSS en az 60 puan ile memur alımı yapılıyorken KPSS Şartı olmadan personel ve işçi alımları yer alıyor. İşte sizleri ilanları ile bırakıyor ve bir an önce başvuru yapmanızı öneriyoruz.

İŞKUR Kamuya 890 Memur Alımı İlanları:

İŞKUR Kamu Memur Alımı ilanları duyuruldu. Bu kapsamda 18 farklı kamu kurumu için ilan yayımlanmış olup Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu 890 memur alımı yapılacak.

Başvuru için KPSS şartı talep edilmektedir. kamuda memur olabilmek için 2020 veya 2021 yıllarında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak yetiyor. KPSS Puan şartı ilana göre farklılık gösterebilmektedir.

Ayrıca Kamu memur alımı ilanlarına başvuru yapabilmek için 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri sağlıyor olmak gereklidir. İlgili kurum ilan detaylarına aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

İŞKUR Yayımladı! 18 Kuruma En Az Lise Mezunu 890 Kamu Memur Alımı Yapılacak!

İŞKUR TYP Personel Alımı İlanları:

İŞKUR TYP İlanları yayımlandı. Milli Eğitim Bakanlığına yapılacak personel alımları için 31 şehirde 4300 personel alımı yapılacağı bildirildi. KPSS TYP Alımları KPSS şartı olmadan geçici süreli ile çalışma ile Topluma katkı ve İş bulamayanlara iş olanağı fırsatını hayata geçiriyor. İlanların detaylarına ve 31 şehir dağılımına aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

İŞKUR Şubat Ayı TYP İlanları: MEB 31 Şehirde 4300 İşçi Personel Alımı

İŞKUR Haftalık Kamu Personel Alımı İlanları:

İŞKUR aracılığı ile gelmiş olan Kamu ilanlarına göre farklı kurumlara ve farklı şehirlerde olmak üzere Kamu personel alımları ilanlarına başvurular devam ediyor. En az İlkokul mezunu adayların ve Eski Hükümlü olan adayların başvuru yapabileceği ilanlar yer alıyor. Bu kapsamda İŞKUR Kamu İlanlarına göre;

İl Emniyet Müdürlüğü ( Polisevi Şube Müdürlüğü ) : 2 Bulaşıkçı ( Stevard ), 1 Aşçı Yardımcısı, 6 Garson ( Servis Elemanı ) ve 3 Temizlik Görevlisi Alımı yapılacak.

Ağrı Belediye Başkanlığı: 1 Gassal

Tarsus Belediye Başkanlığı: 1 Eski Hükümlü Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtım Teknikeri

olmak üzere toplamda 14 Kamu Personeli alımı yapılacak. Bu hafta İŞKUR'da yayımlanan kamu ilanlarına KPSS şartı aranmayacağı bildirildi. Başvuruları devam eden ilanlar için başvurular sadece İnternet üzerinden İŞKUR Kamu ilanlarına İş İlanı Numarası ile başvuru yapılacaktır.

İlgili ilanlara başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

İŞKUR Kurum Dışı KPSS siz Personel İşçi Alımı İlanları:

İŞKUR Hafta sonu itibari ile yayımladığı yeni ilanlar ile 521 Personel ve İşçi Alımı yapılacağını açıkladı. Kurum Dışı İlanlar üzerinde 72 farklı ilan yayımlanarak en az okuryazar olmak şartı ile işçi personel alımı gerçekleştirilecek.

Söz konusu ilanlara alımlar Şahsen başvuru ile yapılacak. Adaylar için hazırladığımız özel haberimizde aşağıdaki bağlantıdan ulaşarak Kurum Dışı 521 İşçi Personel alımı ilanlarına ulaşabilir ve başvurularınızı ilgili kurumlara gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca ilgili ilanlar için adaylardan KPSS Şartı talep edilmeyecektir. Alım yapılacak İlde ikamet ediyor olmanız ve ilgili kontenjan şartlarını sağlıyor olmanız gereklidir.

İŞKUR 72 İlan İle KPSS siz 521 Personel Alımı! Kurum Dışı Kadroları Nedir?