Kamuya yeni ilanlar yayımlandı. Ülkemizde devam eden işsizlik sebebi ile milyonlarca kişi işsiz durumda. Üstüne Koronavirüs ile birlikte iş bulmakta bir hayli zorlanan kişiler için Devlet Yeşil Işık Yaktı.

Asgari Ücret müjdesinin üzerinde kamuya 28 bin 65 kişilik kadro ile ilan yayımlandı. İlanlar 61 farklı ilan ile yayımlanmış olup en az İlkokul, Ortaokul, İlköğretim, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylardan başvuru alınacaktır.

Alımlar farklı kurumlara yapılacak. Bu kapsamda,

  • 11 Bakanlık 20 11 Bakanlık 20 Bin 826 Memur Ve Kamu Personeli Alımı Yapacak.
  • 14 Belediye 458 Memur Alımı yapacak.
  • 21 Üniversiteye 856 Sözleşmeli Personel Alımı yapacak.
  • Askeri Birliklere 2485 Memur, Subay ve Astsubay Alımı yapılacak.
  • 10 Kamu Kurumu 3439 Memur, İşçi ve Personel Alımı yapacak.

28 Bin 65 Memur Personel Alımına Kimler Başvuru Yapabilecek?

Başvuru için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca KPSS, Eğitim, YDS ve pozisyonun gerektirdiği bazı nitelikler aranacak. Bu niteliklere sahip olan adaylar başvuru yapabilirler.

KPSS En az 50 ve KPSS siz Alım Yapılacak!

Kamuya alımlarda bir çok ilanda KPSS şartı aranıyor olsa da bazı ilanlar ve atamalarda KPSS şartı aranmayacak olup KPSS siz personel alımı yapılacak.

KPSS 50 puan ile yapılacak alımlarda ise, 2020 veya 2021 yıllarında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından P94, P93 , P3 ve diğer puan türlerinden en az 50 puan almış olanlar başvuru yapabilir.

11 Bakanlık 20 Bin 826 Memur Ve Kamu Personeli Alımı İlanları Listesi

11 Bakanlık bünyesine memur alımı ve personel alımı için ilana çıktı. KPSS Puanına yapılacak alımlarda en az 50 puan kullanılacak. Bir çoğu 4/B sözleşmeli personel alımı yapacak olup Taban KĞSS Şartı Olmadan KPSS Puanı sırasına göre alım yapacak. Aralık ayı içerisinde yayımlanmış olan Bakanlık Memur Personel alımı ilanları ile Kamuya 21 Bin 311 kişilik boş kadro ile alım yapılacak.

Bakanlıklar Hangi Kadrolarda Memur Personel Alacak?

Bakanlıklardan genel ilanlar ile kamuya 21 bin 311 kişilik kadro ile, Uzman Yardımcısı, Bilişim Personeli, hemşire, ebe, biyolog, çocuk gelişimcisi, dil ve konuşma terapisti, diyetisyen, fizyoterapist, iş ve uğraşı terapisti, odyolog, perfüsyonist, psikolog, sağlık fizikçisi, sosyal çalışmacı, Teknisyen, Tekniker, Pedagog,

Farklı alanlarda Mühendis, Aşçı, Şoför, Bahçıvan, Hizmetli, Avukat, Şehir Plancısı, Sekreter, Koruma ve Güvenlik Görevlisi gibi kadrolarda alım yapılacak

20 bin 826 Memur Personel Alımı İlan Listesi:

14 Belediye 458 Memur Alımı İlanı Listeleri:

14 Belediye ilan yayımladı. Ülkemizde bulunan belediyeler bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda 263 kişilik kadro ile memur alımı yapacaklarını bildirdiler. 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilecek olan belediye personel adayları ilanlara başvuru süreci içerisinde gerçekleştirmeleri gereklidir..

Belediye Memur Alımları Hangi Pozisyonlarda Yapılıyor?

Aşağıda yer alan listedeki belediyeler, Zabıta Memuru, İtfaiye Eri, Tahsildar, Bilgisayar İşletmeni, Mühendis, Tekniker, Otomotiv Mekanikçisi, Çevre Mühendisi, İnşaat Teknolojisi Teknikeri, İş Makineleri Operatörü, Bobinajcı Elektrik ( Bobin sarma Operaötrü, Kaynakçı, Elektrikçi ( Genel ), İnşaat Mühendisi, Sayaç Okuma Elemanı ( SU ),Tahakkuk Memuru, Beden İşçisi ( İnşaat ), Şehir Planıcısı, Düz Memur pozisyonlarında alım yapıalcak.

14 Belediye İlanı Detayları:

21 Üniversiteye 856 Sözleşmeli Personel Alımı İlan Listesi

Üniversiteler personel alımı ilanlarını duyurdular. Sözleşmeli 4/B kapsamda personel alımı yapılacak. Bu kapsamda 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 4/B sözleşmeli personel alımları için Mülakat yapılmayacak olup KPSS Puanı sırasına göre değerlendirme yapılacaktır.

Üniversite Personel Alımı Kadroları Nedir?

Üniversiteler genelde Sözleşmeli Sağlık Personeli alımı yapmaktadır. Bu kapsamda, Sağlık Teknikeri, Hemşire, Diyetisyen, Eczacı, Büro personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Çözümleyici, Programcı, Gemi Adamı, Psikolog, Teknisyen, Destek Personeli, Hasta Bakım Personeli, Mühendis gibi kadrolarda sözleşmeli personel alınacak.

21 Üniversite Sözleşmeli Personel Alımı İlan Listesi

Askeri Birliklere 2485 Memur, Subay ve Astsubay Alımı İlanları:

Milli Savunma Bakanlığına bağlı olan TSK Kuvvet Komutanlıklarına memur alımları ve Askeri personel alımları için ilanlar yayımlandı. Bu kapsamda Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur ve Astsubay alacak. Jandarma Genel Komutanlığı Memur ve Astsubay alacak! Türk Silahlı Kuvvetleri ise Muvazzaf Astsubay alımı yapacak.

10 Kamu Kurumu 3439 Memur, İşçi ve Personel Alımı İlan Listesi

2021 yılı içerisinde yayımlanmış ve başvuruların 2022 yılına devam edecek olan kurumlara toplamda 3439 kişilik kadro ile ilan yayımlandı. Bu kapsamda alımlar, İlkokul, İlköğretim, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacaktır. İlgili kurumlara başvuru için bazı şartlar talep edilecek. Hem KPSS Puanı olan Hem de KPSS puanı olmayan adayların başvuru yapabileceği ilanlar sizlerle paylaşıyoruz.

Alım Yapılacak Kontenjanlar Hangileridir?

10 kamu Kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere " Avukat, Büro Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Uzman Yardımcısı, Tekniker, Teknisyen, Destek Personeli, Mühendis, Çözümleyici, Restöratör, Porselen İmal Ustası, Döşemeci, Saat Ustası, Gomalak Cila Ustası, Ahşap Oyma Ustası, Cam Ustası, Halı Dokuma Ustası, İpekli Kumaş Dokuma Ustası, Araştırmacı personel,

Hizmetli, Memur, Teknisyen, Çocuk Eğiticisi, İmam, Sağlık Teknisyeni, İşçi, Dosya Takip Personeli, Puantör, Öğretmen, Psikolog, Sosyal Çalışmacı, Sosyolog, İşçi, Eczacı, Mimar, Antrenör, İş ve Uğraşı Terapisti alımı yapılacak.

10 Kurum İlan Listesi:

Kamuya Memur, Personel, İşçi alımı İçin Yeni İlanlar Ne Zaman Gelecek?

Kamuya yeni ilanlar yayımlanmaya devam edecek. Aralık ayı içerisinde yeni ilanlar gelecek. Özellikle ÖSYM tarafından yapılacak olan KPSS 2021/2 tercih kılavuzu ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu memur alımı yapılacak. Bunun dışında Dışarıdan alımlarda gelecek.

İlanlar 2022 yılı Ocak ayı da yayımlanmaya devam edecek. İşin Olsa ekibi olarak her daim Kamuya yayımlanan ilanları anlık olarak sizlerle paylaşıyoruz. Tamamen ücretsiz olan Mobil Uygulamamızı telefonunuza indirerek anında ilanlardan haberdar olabilirsiniz.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA