Haftanın kamu ilanları yayımlandı. 7 Kasım 2022 tarihli gelmiş olan Kamu ilanlarına göre Kamuya " Memur, Asker, İşçi ve personel " alımı yapılacak. Yoğun başlayan yeni hafta için kamuya 2670 kişi alınacağı bildirildi.

Bu kapsamda kamuya farklı bakanlıklar ve kurumlar bünyelerindeki eksikliği gidermek üzere memur alımı, İşçi Alımı, Personel Alımı ve Askeri personel ( Astsubay) Alımı yapacak. Alımları bir çoğu KPSS Puanı ile gerçekleştirilecek olup adayların 2020, 2021 veya 2022 KPSS Puanından en az 50, 60 veya 70 puan almış olmak gerekmektedir.

7 Kasım 2022 Tarihli Yayımlanan Kamu Memur, Asker ve Personel Alımı İlanları:

Bugün gelmiş olan ilanlar ile kamuya farklı alanlarda 2040 Memur, personel ve Asker alımı yapılacak. Alımlar en az Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunlarından yapılacak. İlan detayları haberimizde.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane 30 Sözleşmeli Personel Alımı:

Hazine ve Maliye Bakanlığı memur ihtiyacını karşılamak üzere Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğüne 30 kişilik kadro ile 5 Mühendis, 8 Tekniker , 13 Büro Personeli, 4 Programcı ( Mülakat İle ) alımı gerçekleştirecek. Başvuru için 2022 yılı KPSS'den en az 60 puan almış olmak gereklidir. Başvurular başlamış olup en geç 16 Kasım 2022 tarihine kadar yapılacak. İlanın Detayları Burada

Kırıkkale Üniversitesi 96 Personel Alımı İlanı:

Üniversiteye sözleşmeli olarak 4/B sözleşmeli 96 personel alımı yapılacak. Sağlık personeli kadrosunda olmak üzere 2 Psikolog ve 40 Hemşire, 5 Diğer Sağlık personeli, 1 Sağlık Teknikeri, 2 Laborant, 6 Röntgen teknisyeni, 18 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Şoför ve 21 Temizlik Görevlisi alınacak. Başvuru için en az 60 puan almış olmak gerekiyor. Başvurular sadece İnternet üzerinden 21 Kasım 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. İlanın Detayları İçin Buraya Tıklayınız.

Türk Patent ve Marka Kurumu 14 Memur Alımı İlanı:

TÜRK PATENT memur alımı için yayımladığı ilana göre 8 farklı alanda olmak üzere KPSS ve YDS Puanı ile 14 Memur alımı gerçekleştirilecek.  İlan için başvurular en geç 7 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecektir. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

SEDDK 20 Memur Alımı İlanı:

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu memur alımı için ilan yayımladı. Söz konusu ilana göre 35 yaşını tamamlamamış olmak, KPSS'den en az 80 pan almış olmak, Yabancı dil sınavından puan almış olmak şartı ile 20 Memur Alımı gerçekleştirilecektir. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Personel Alımı İlanı:

KSİÜ sözleşmeli olarak 1 Sağlık Teknikeri alımı gerçekleştireceğini bildirdi. Bu yönde alımlar Ön Lisans seviyesine ve en az 9.000 TL maaş ile yapılacaktır. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

Türk Silahlı Kuvvetleri 1870 Astsubay Alımı İlanı:

MSB'den gelmiş olan duyuruya göre Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden 1870 kişilik kadro ile Astsubay alımı yapılacağını bildirdi. Bu kapsamda yayımlanan ilana göre KPSS en az 60 puan ile astsubay alımı gerçekleştirilecektir. Başvurular en geç 27 Kasım 2022 tarihine kadar gerçekleştirilecektir. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

111 Öğretim Üyesi Alımı İlanları:

İstanbul Okan Üniversitesi Rektörlüğü 21 Öğretim üyesi alımı İlanı Burada

Necmettin Erbakan Üniversitesi 3 Araştırma Görevlisi alımı ilanı Burada

Siirt Üniversitesi 21 Öğretim üyesi alımı İlanı Burada

Boğaziçi Üniversitesi 17 Persone Alımı İlanı Burada

Kocaeli Üniversitesi 42 Personel alımı ilanı Burada

İŞKUR Üzerinde Yayımlanan İlanlar:

Kayseri Üniversitesi: 1 Temizlik Görevlisi,

Demirözü Belediyesi: 6 Temizlik Görevlisi, 1 Metal İşleri Teknisyeni, 1 Tornacı (Torna Tezgahı İşçisi) ve 1 Makam Şoförü

519 Memur Alımı Başvurusu Bugün Başladı

Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış ancak başvurusu Bugün başlamış olan ilanlara göre Kamuya 519 kişilik kadro için memur alımı gerçekleştirilecektir. İlanların detayları şöyledir;

Ticaret Bakanlığı 419 Memur Alımı İlanı:

Ticaret Bakanlığı 13 farklı alanda olmak üzere 419 Ticaret Uzman Yardımcısı alımı gerçekleştirilecektir. Alımlar farklı puan türlerinden olmak üzere Taban 70 puan ile gerçekleştirilecektir. Öte yandan Yabancı dil sınavından C seviyesinde puan almış olmak gereklidir. İlanın detayları Burada

Hazine ve Maliye Bakanlığı 70 Memur Alımı İlanı:

Maliye Bakanlığı KPSS şartı olmaksızın İç Denetçi alımı yapacak. Alımlar, 35 Genel Katılımcı kontenjanından, 35 Bilgi Teknolojileri Kontenjanından yapılacak. Buna göre başvurular başlamış olup en geç 15 Kasım 2022 tarihine kadar yapılması gereklidir. İlanın Detayları için Buraya Tıkla

Dışişleri Bakanlığı 30 Memur Alımı İlanı:

Dışişleri Bakanlığı 30 kişilik kadro ile KPSS şartı olmaksızın Hukuk Uzmanı almı gerçekleştirecek. Bu yönde alımlar İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinden gerçekleştirilecektir. İlgili ilan için YDS den en az 80 puan almış olmak gerekiyor. Başvurular en geç 18 Kasım 2022 tarihine kadar yapılacak. İlanın Detayları İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim