Kamuya Memur Personel kapsamında ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre kamuya bugün başvurusu başlayan 7 kamu kurumu bünyesine 489 kişilik boş kadro ile Memur Alımı ve Personel Alımı yapacak. Alımlar farklı kadrolarda ve farklı niteliklerde yapılacak olup İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilanda detayları aktaracağız.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Yayımlanan 7 Kamu Kurumu ilanına göre alımlar, İnşaat Mühendisi, Saha personeli, Büro Memuru, Elektrik Mühendisi, Veteriner, Kaynakçı, Motor Test Teknisyeni, Raylı Sistemler ve Mekantronik Sistemler Teknisyeni, Maragoz, Bilgisayarlı Makine ( CNC Operatörü), Elektronik Teknisyeni, Elektrik Teknisyeni, Tesviyeci, CNC TEzgah Operatörü, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Ar-Ge Personeli, Müfettiş yardımcısı, Denetmen yardımcısı, Uzman Yardımcısı kadrolarında alım yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI:

- 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikelri taşıyor olmuk,

- KPSS Puanı ile yapılacak alımlarda, 2019 veya 2020 yıllarında yapılmış olan Kamu personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmak,

- Memuriyet için 35 yaşından büyük olmamak,

- Alım yapılacak alana göre belirtilen eğitim seviyesinde, Lise, Ön Lisans veya Lisans mezunu olmak,

şartları aranacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Söz konusu olan 7 kamu kurumu bünyesine Memur alımı ve Personel alımı başvuru süreci Bugün başladı. İşin Olsa ekibi oalrak sizlere bu haberimizde sadece 01 Şubat 2021 tarihi ile başvuru başlayan ilanlar hakkında bilgi paylaştık.

Adaylar başvurularını kurumların belirttiği tarihe kadar ve belirtilen şekilde gerçekeştirmeleri gerekmektedir.

BAŞVURUSU BAŞLAYAN İLANLAR:

ŞUBAT AYI MEMUR PERSONEL ALIM İLANLARININ LİSTESİ BURADA

Editör: TE Bilisim