Ülkemizde bulunan kamu kurumları ve kamu kuruluşları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere 2755 kişilik boş kadro ile ilan yayımladılar. Yayımlanan ilanlara göre farklı kadrolarda ve niteliklerde olmak üzere Memur Alımı, personel Alımı ve İşçi alımları yapılacak. Peki söz konusu ilanların detayları nelerdir? Kimler başvuru yapabilecek?

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Başvurusu Bugün başlamış olan ilanlar için adaylardna genel olarak,

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • En az İlkokul mezunu olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,

İLANLARIN DETAYLARI:

İstanbul Üniversitesi: Bünyesine 55 kişilik boş kadro ile ilan yayımlayan İstanbul Üniversitesi En az lise mezunu Temizlik Personeli Alımı yapacak. Bu kapsamda adaylardan 18 yaşını tamamlamış ve 30 yaşından büyük olmamak, vardiyalı çalışabilecek olmak şartları aranacak. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi: Bakanlık 14 farklı şehirde görevlendirmek üzere 225 kişilik boş kadro ile ilan yayımladı. Alımlar temizlik Personeli kadrosunda yapılacak. İŞKUR üzerinden yapılacak başvurular için adaylara Kura ve Sözlü sınav yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Ankara Büyükşehir Belediyesi: Başvurusu başlayan bir diğer ilan ise Ankara Büyükşehir Belediyesidir. Bu kapsamda belediye bünyesine, Kadın ve Erkek adaylar içerisinden KPSS Puanı ile Lisans Mezunu 150 ve Ön Lisans mezunu 100 Zabıta Memuru Alımı yapılacak. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Orman Genel Müdürlüğü: Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı olan OGM bünyesine 2080 geçici ve 3 daimi olarak çalışacak işçi alımı yapacak. Alımlar 28 farklı bölge müdürlüğüne yapılacak olup ilan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi: Büyükşehir Belediyesine 50 Zabıta memuru ve 50 İtfaiye eri alımı yapılacak. Alımlar KPSS Puanı ile yapılacak olup Ön Lisans ve Lisans mezunu personel adayı alınacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Bilgisayar Programcısı,

BATTALGAZİ SULAMA BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI: 1 Doğal Gaz Tesisat Teknisyeni ,

44 ÜNCÜ BAKIM FABRİKA MÜDÜRLÜĞÜ: Diğer Tahmil-Tahliye Ve İlgili Yük Taşıma İşçileri,

ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Elektrikçi (Genel),1 Makine Bakımcı, 2 

2 NCİ HAVA BAKIM FABRİKA MÜDÜRLÜĞÜ: 2 Aşçı, 2 Bulaşıkçı (Stevard)

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Proses İşçisi,

SULAKYURTBELEDİYE BAŞKANLIĞI: 3 Büro İşçisi, 1 Su Arıza İşçisi, 1 Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı), 3 Yangın İlk Müdahale İşçisi, 1 Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt), 1 Elektronik Su Sayaç Tamir İşçisi 

DSİ. 4 BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik),

BAHŞILI BELEDİYE BAŞKANLIĞI: 1 Elektrik Teknisyeni, 1 Afet Müdahale Elemanı,1 Betonarmeci, 1 Temizlik işçisi (el ile - cadde, sokak, park vb.), 3 Şoför-Yük Taşıma, 12 Temizlik işçisi (el ile - cadde, sokak, park vb.)

Editör: TE Bilisim