Kamuya Memur personel alımı faaliyetleri devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yayımlanmış olan Memur personel alımı ilanlarına göre Kamuya farklı kadrolarda memur personel aımı sona eriyor. Söz konusu haberimizde sizlere Başvurusu sona eren kamu kurum ve kuruluşlarını aktaracağız.

3 Bakanlık ve Kurum 2516 Memur persnel Alacak!

Söz konusu alımlar " Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi " tarafından yapılacaktır.

ASHB Sözleşmeli Personel Alımı Detayları:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2023 yılı kapsamında yayımladığı ilana göre, merkez ve taşra teşkilatı ile Sosyal Hizmet kuruluşlarının meslek ve destek personeli ihtiyacını karşılamak amacıyla toplamda 2431 personel alımı yapılacaktır.

Alım yaılacak kadrolar ise; 134 Aile Sosyal Destek Personeli, 72 Sosyal Çalışmacı, 122 Psikolog, 32 Fizyoterapist, 22 Çocuk Gelişimcisi, 20 Diyetisyen, 105 Öğretmen, 8  Avukat, 124 Hemşire, 41 Diğer Sağlık Personeli, 225 Büro Personeli, 8 Tekniker, 11 Teknisyen, 223 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 23 Yurt Yönetim Personeli, 1261Destek Personeli ( 66 Engelli Bakıcı, 533 Yaşlı Bakıcı, 394 Çocuk Bakıcısı, 17 Bakım personeli, 243 Temizlik Görevlisi, 8 Şoför ) şeklindedir. 

Başvuru yapacaklardan en az 60 KPSS Puanı şartı da aranmaktadır. 

İLANIN DETAYLARI BURADA

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Detayları:

MSGSÜ bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere yayımladığı personel alımı ilanına göre 2 Teknisyen, 28 Destek Personeli,  12 Büro Personeli, 2 Tekniker, 25 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 2 Mühendis, 1 Programcı, 1 Restoratör alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru için Herhangi bir Sosyal Güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı alıyor olmak,  2022 yılında yapılan KPSS'den Lise içni P94, Ön Lisans içni P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacaktır. 

İLANIN DETAYLARI BURADA

Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Alımı Detayları:

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı olan YTB bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda olmak Üzere memur alımı yapılacağını aktardı. Alımlar Yarışma Sınavı ile gerçekleştirilecek olup 12 Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Uzman Yardımcısı alınacaktır.

Başvurularda Herhangi bir KPSS şartı aranmayacak. Adayların Yabancı Dil Sınavına katılmış olmaları gerekmektedir.

İLANIN DETAYLARI BURADA

Başvurular Sona Eriyor!

Söz konusu kurumların başvuruları sona ermektedir. Bu kapsamda en geç 8 Mayıs 2023 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli sayılacaktır. 

YENİ İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA