Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı toplamda 1200 İşçi, personel ve memur alımı ilanları yayımlandı. Bakanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda yayımladığı ilana göre Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere ilan yayımlandı. Söz konusu ilan farklı platformlarda duyurulmuş olup başvuru süreçleri başlamıştır. İşin Olsa ekibi olarak Ekim ayı içerisinde yayımlanmış olan Aile Bakanlığı ilanlarını sizlerle paylaşacağız.

ASHB 1200 Memur Personel Alımı İlanı Yayımlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesine yayımladığı ilanlar ile 1200 kişilik kadro ile alım yapılacağı açıklandı. Bu kapsamda 3 farklı ilan yayımlanmış olup kontenan dağılımı ve detaylar haberimizde.

Aile Bakanlığı KPSS Siz 1161 İşçi Personel Alımı İlanları:

Bakanlık Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımladığı ilana göre Toplum Yararı Programları kapsamında olmak üzere 25 fakrlı Şehirde 1161 kişilik kadro ile Salgın alanında alım yapılacağı açıklandı. Bu yönde İŞKUR TYP Personel alımı kapsamında yayımlanan ilan ile başvurular Temizlik, Çevre Düzenlemesi ve Bakım Onarım hizmetleri için gerçekleştirilecektir.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı TYP kapsamında yayımladığı ilana başvurular en geç 19 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecektir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/typ-alimi-iskur/ashb-25-ilde-1161-typ-personel-alimi-ilani-geldi-ekim-typ-isci-h42921.html

Aile Bakanlığı KPSS siz 25 Memur Alımı İlanı:

Bakanlık bünyesinde 25 fakrlı şehirde olmak üzere Tercüman alımı ilanı yayımlandı. İşaret Dili Tercümanı alımı için KPSS şartı aranmayacak. Mesleki Uygulama sınavı ile memur alımı yapılacak. Buna göre alımlar " Adıyaman, Ağrı, Bitlis, Bolu, Düzce, Edirne, Elazığ, Giresun, İstanbul, Kahramanmaraş, Kastamonu, Malatya, Mardin, Muş, Ordu, Osmaniye, Rize, Samsun, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Van, Yozgat, Zonguldak şehirlerinde personel alımı yapılacak.

Başvuru için genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca bunun dışında, 65 yaşını bitirmemiş olmak ve Türk İşaret Dili Yeterlilik sınavından (TİDYES) en az 60 ve üzeri puan almış olmak şartı aranacak.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/memur-alimi/aile-bakanligi-9200-tl-maas-ile-kpss-siz-25-memur-alimi-ilani-h42800.html

KPSS Puanı ile veya KPSS siz ASHB Sözleşmeli Personel Alımı İlanı:

Aile ve Sosyal hizmetler bakanlığından gelen ilanlara göre Sözleşmeli Bilişim personeli kadrosunda personel alımı yapılacak. Toplamda 12 kişilik boş kadro ile Bilişim kadrolarında sözleşmeli personel Alımı yapılacak.

Başvuru için adayların KPSS Puanı olması gereklidir. Ancak KPSS siz yapılacak başvurularda kabul edilecek. Başvurular 17 EKim 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 31 Ekim 2022 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. 

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/aile-bakanligi-kpss-li-kpss-siz-12-sozlesmeli-personel-alimi-h42927.html

Editör: TE Bilisim