Kamu Kurum ve kuruluşlarına memur personel alımı için geçtiğimiz günlerde ilan yayımlanmıştı. Söz konusu olan kurum ve kuruluşlar ile Bakanlık bünyesine toplamda 1616 Memur Alımı ve Personel Alımı yapıyor. Alımların artık sona eriyor olması ile birlikte ilanların detaylarını siz değerli adaylarımız ile paylaşacağız.

Başvurularda Son Gün!

Kurumların başvuruları hafta başında başlamıştı ve başvurular en geç 19 Ağustos 2022 tarihinde sona erecektir. Henüz başvuruda bulunmamış olan adaylar aşağıdaki bilgiler doğrultusunda ilanlara son başvuruları gerçekleştirebilecekler.

1616 Memur Personel Alımı Yapan Kurumlar ve Detayları:

Başvurusu sona eren söz konusu kurum toplamda 1616 Memur personel alacak. Bu yönde başvurularda KPSS şartı ve kontenjan bilgisi şöyledir;

Sağlık Bakanlığo 1356 Personel Alımı:

Bakanlık bünyesine 61 farklı şehirde olmak üzere Engelli Temizlik Görevlisi alımı gerçekleştirecek. Başvurular sadece İŞKUR aracılığı ile yapılmakta olup Online başvuru yapılacak. Herhangi bir KPSS şartı aranmamakta olup en az İlkokul mezunu adaylar içerisinden temizlik görevlisi alınacak. Aynı zamanda 18 yaşınıtamamlamış ve 40 yaşından büyük olmamak şartı aranacaktır. Başvurular en geç 19 Ağustos 2022 tarihine kadar yapılacak. İlanın Detayları Burada

İSKİ 223 Personel Alımı İlanı:

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 223 kişilik kadro ile personel alacak. Alımlar 11 farklı kadroda yapılacak olup kontenjan dağılımı, 116 Mühendis, 39 Tekniker, 37 Teknisyen, 1 Restoratör, 3 Mimar, 1 Kimyager, 1 Peyzaj Mimarı, 5 Laborant, 15 Ekonomist, 2 Biyolog, 3 Tercüman olup toplamda 223 personel alımı için herhangi bir KPSS Şartı aranmayacaktır. Tecrübe ve Yabancı dil şartı aranacak olup ilan detayları için Buraya Tıklayınız.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 41 Memur Alımı:

MBB bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 41 memur alacak. Alımlar farklı memur kadrolarında gerçekleştirilecek olup Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar başvuru yapabileceklerdir. Buna göre başvurular 15 Tahsildar, 15 Düz Memur, 11 Zabıta Memuru kadrolarında memur alınacak.  Başvurular 19 Ağustos 2022 tarihi mesai saati bitimine kadar yapılacak. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Sayıştay Başkanlığı Kamu Personeli Alımı:

Sayıştay Başkanlığına KPSS Puanı ile Kamu personeli alımı yapılacağı açıklandı. Bu yönde ön lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olan 6 Büro personeli alımı gerçekleştirilecektir. Başvurular 19 Ağustos 2022 tarihi mesai saati bitimine kadar yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.