Kamuya Alımlarda başvuru süreci sona eriyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur personel işçi ve polis alımı ilanlarına göre kamuya 8 bin 877 kişilik kadro ile alımlarda sona geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını en geç 27 Ağustos 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Alım yapacak kamu kurumları ve ilanlar hakkında bilgileri haberimizin devamında sizlerle paylaşıyoruz.

BAŞVURU SONA EREN KURUMLAR VE DETAYLARI:

Gençlik ve Spor Bakanlığı:

GSB İŞKUR üzerinden 4346 kişilik kadro ile işçi alımı yapacağını bildirmişti. Alımlar Türkiye Geneli olmak üzere iki farklı kadro ile yapıldı. Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanlığı 2928 Güvenlik Görevlisi Alımı ve 1418 Temizlik Personeli Alımı yapacak.

Başvuru süreci 23 Ağustos 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 27 Ağustos 2021 tarihine kadar yapılması gereklidir. İŞKUR ile Kadın Erkek adaylar başvuruda bulunabilecek olup adaylardan herhangi bir KPSS şartı talep edilmemektedir. Ancak Güvenlik Görevlisi ve Temizlik personeli alımı için özel şartlar aranacak.

Bu yönde, her iki meslek içinde en az lise mezunu olan adaylar alınacak. Ancak Güvenlik Görevlisi alımları için Silahsız Güvenlik Görevlisi kimlik kartı ve 35 yaşından gün almamış olmak şartı istenecek. Başvuru yapmak için ve başvuru kılavuzuna ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü:

Devlet Su İşleri 2021 yılı Dev İşçi alımı ilanı yayımladı. Bu kapsamda DSİ kadrolu İşçi Alımı statüsünde olmak üzere 2005 kişilik boş kadro ile 17 farklı kadro ile alım yapacağını bildirdi. Başvuru yapacak adaylarda, 18 yaşını tamamlamış olmak, En az İlköğretim mezunu ve lise mezunu olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, Alım yapılacak meslek dalında bilgi sahibi olmak ve gerekli belgelere sahip olmak gereklidir.

Alımlar 17 farklı kadro ile; Vinç operatörü 14, Laborant 50,Laborant Yardımcısı 75, Topoğraf 100, Aşçı Yardımcısı 47, Teknisyen 80, Operatör 300, Şoför (Ağır vasıta) 300, Bakımcı Yağcı 150, Ambar İşçisi 85, Usta 250, Akaryakıtçı 30, Sondaj işçisi 150, Bekçi 100, Hidrolog 150, Kompresör Operatörü 21, Aşçı 103 kişilik kadro ile alım yapılacak.

İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için ve başvuru bilgilerine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Polis Akademisi Başkanlığı:

Polis Akademisi Başkanlığı 2021 yılı için PMYO alımları yapılıyor. Lise mezunu adayların başvuru yapabildiği ilan için YKS'den TYT puan türünden en az 250 puan almış olmak gerekmektedir.

Bu kapsamda Polis Akademisi PMYO ile 2000 Erkek ve 500 Kadın Olmak üzere Eğitilmek üzere Polis memuru Adayı alacak. PMYO'dan tüm aşamaları başarılı olan geçen adayların atama işlemleri yapılacaktır. Başvuru için ve Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu:

Adalet Bakanlığına bağlı olan Adli Tıp Kurumu bünyesine alım yapacağı VHKİ, Aşçı, Biyolog ve Sağlık teknikeri kadrolarında sona geldik. 16 Ağustos 2021 tarihi ile başlamış olan başvuru süreci Artık sona ermektedir. Başvurular KPSS Puanı ile yapılacağından Ön Lisans ve Lisans seviyesinde en az 70 KPSS Puanı olan adaylar başvuru yapabilecekler.

Başvuru için adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise KPSS ve mesleki ile alakalı tecrübe ve bilgiye sahip olmak gerekmektedir.

Başvuru ve ilan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Çardaklı Belediyesi:

Belediye 2 kişilik kadro ile Zabıta Memuru Alımı yapacak. Alımlar 1 Lisans mezunu ve 1 Ön Lisans mezunu olan adaylar içerisinden yapılacak. Başvuru için adayların 2020 yılı KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olan adaylar alınacaktır. İlanın Detayları Burada

Altunhisar Belediyesi:

70 KPSS Puanı ile Lisans Mezunu Memur Alımı yapacak. Alımlar 9. dereceli kadroya Muhasebeci kadrosunda yapılacak. İlanın Detayları Burada

Çanakkale Belediyesi:

Belediye bünyesine 60 KPSS Puanı ile Kadın Erkek adaylar içerisinden 12 Memur Alımı yapacak. Bu kapsamda 6 İtfaiye eri ve 6 Zabıta memuru alınacak. İlanın Detayları Burada

Çorum Bayat Belediyesi:

3 kişilik boş kadro ile İtfaiye Eri Alımı yapılacak. Ön Lisans mezunu olan adayların başvuru yapabileceği ilan için 60 KPSS Puanına sahip olmak yetiyor. İlan Hakkında Detaylı Bilgi Burada

Süleyman Demirel Üniversitesi 26 Sağlık Personeli Alacak! En Az Lise

DİĞER TÜM KAMU VE ÖZEL ALIMLARI BURADA

Editör: TE Bilisim