Kamu kurumları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere 8 Nisan 2022 tarihli ilanları yayımladılar. Resmi gazetede yayımlanmış olan memur personel alımı ilanlarına göre kamuya farklı kurumlar tarafından 492 kişilik boş kadro ile alım yapılacak. 8 Nisan 2022 tarihi ile çok süpriz ilanlar geldi. Söz konusu yayımlanan ilanlara başvurular en az İlköğretim mezunu adaylardan yapılacak.

8 Nisan Kamuya Yayımlanan Memur Personel Alımı İlanları:

Resmi Gazetede kamuya yeni ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. Az önce gelmiş olan ilanlara göre 7 kamu kurumuna 492 memur personel ve uzman erbaş alımı yapılacak. İşte kurumlar ve işe

Jandarma Genel Komutanlığı:

Jandarma bünyesine 250 Uzman Erbaş alımı için ilana çıktı. Alt Lojistik branşlı askeri personel alımı için yayımlanmış olan ilana göre en az ilköğretim mezunu adaylardan alım yapılacak. İlköğretim mezunu uzman erbaş alımı için adaylardan KPSS şartı aranmıyor olup Lise ve Ön Lisans mezunu adaylardan KPSS en az 50 puan almış olmak şartı aranacak. Başvurular 8 Nisan 2022 tarihi ile 24 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Jandarma Uzman Erbaş Alımı İlanın detayları

Rekabet Kurumu:

Kuruma 60 kişilik kadro ile Uzman yardımcısı alımı yapılacak. Rekabet Uzman Yardımcısı alımları, 25 kişi genel, 25 Kişi hukuk ve 10 Bilişim alanlarında gerçekleştirilecek. Adaylardan 35 yaşını tamamlamamış olmak ve 2020 veya 2021 yılı yapılan KPSS'den en az 80 puan almış olmak şartı aranacaktır. Rekabet Kurumu memur alımı başvuruları 11 Nisan 2022 başlayacak olup en geç 11 Mayıs 2022 tarihine kadar devam edecektir.

Rekabet Kurumu 60 memur alımı ilanı detayları

Sağlık Bilimleri Üniversitesi:

SBÜ 5 farklı şehirde bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere 61 kişilik kadro ile Sözleşmeli personel alımı yapacak. Alımlar, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Büro personeli, Teknisyen, Tekniker ve Temizlik Görevlisi kadrolarında personel alımı yapılacak olup başvurular Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden alınacak. Başvurular başlamış olup en geç 22 Nisan 2022 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir.

SBÜ 61 sözleşmeli personel alımı ilanı detayları

Abdullah Gül Üniversitesi 3 Personel Alacak. Detaylar Burada

Balıkesir Üniversitesi 4 Akademik personel alımı. Detayları Burada

İstanbul Üniversitesi Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına 63 personel alımı yapacak. Detaylar Burada

İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi 51 personel alımı yapacak. Detaylar Burada

Editör: TE Bilisim