Kamuya Memur Alımı ve Personel alımı kapsamında yeni ilanlar yayımlanmaya devam ediyor Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanlarına göre 215 kişilik boşluk ile alım yapılacak. Alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacaktır.

Kamuya Memur veya personel kadrolarında başvuru yapacak olan adaylar belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. Peki hangi kurum hangi pozisyonlarda memur personel alacak.

6 Kuruma 215 Memur Personel Alımı İlan Detayları:

Söz konusu olan kurumlara memur alımı başvuru süreci 1 Kasım 2021 tarihi ile başlayacak. Her kamu kurumu için başvuru süreci farklı olup aşağıdaki bilgilerden ilanların detaylarına ulaşabilirsiniz.

Diğer İlanlardan ve Mevcut ilanların başvurularından haberdar olmak için Kadın Erkek adaylardan oluşan Sosyal Medya olan İnstagram hesabımızı takip edebilirsiniz.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu ( TMSF ):

TMSF Uzman yardımcılığı pozisyonunda olmak üzere 7 Memur Alımı yapacak. Yazılı ve sözlü sınav sonucuna göre değerlendirme ile Kurum bünyesine Fon Uzman yardımcısı alacak. Başvuru için 2020 veya 2021 yıllarında yapılmış olan KPSS'den en az 75 puan almış olmak gerekmektedir. Başvurular en geç 19 Kasım 2021 tarihine kadar yapılacak.

TMSF 7 Memur Alımı Detayları

Ankara Büyükşehir Belediyesi:

ABB bünyesine Ön Lisans mezunu Memur Alımı yapacağını bildirdi. 150 Kişilik kadro ile İtfaiye Eri Alımı yapılacak olup adayların P93 puan türünden en az 60 puana sahip olmaları ve İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği veya Sivil Savunma ve İtfaiyecilik ön lisans programlarının birinden mezun olmaları gereklidir. Başvurular en geç 12 Kasım 2021 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 150 Memur Alımı Detayları

Diyanet İşleri Başkanlığı:

DİB Merkez teşkilatında görevlendirmek üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfında 9. dereceli kadroya 5 Din İşleri Yüksek Kurulu Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Adayların 2020 veya 2021 yıllarında yapılan KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gereklidir. Başvurular 15 Kasım 2021 tarihine kadar yapılacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı 5 Memur Alımı Detayları

Türkiye İnsan Hakları Ve Eşitlik Kurumu ( TİHEK ):

TİHEK farklı alanlarda kamu Personeli Alımı yapacağını bildirmişti. Bu yönde TİHEK 4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 5 Destek personeli ve 1 Teknisyen alımı yapacak. Başvuru için 2020 veya 2021 yılı KPSS'den P93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

TİHEK 10 Personel Alımı Detayları

Elektrik Üretim Anonim Şirketi :

EÜAŞ 23 kişilik kadro ile Engelli ve Eski hülümlüü personel alımı yapacak. Farklı illerde personel alımı yapılacak olup başvurular sadece İŞKUR üzerinden yapılacaktır. Bu yönde EÜAŞ 10 Eski Hükümlü Teknisyen ve Engelli 13 İşçi Alımı yapılacak. Başvurular önümüzdeki hafta içerisinde yapılmış olması gereklidir.

EÜAŞ 23 Personel Alımı Detayları

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı:

SBB 20 memur alımı yapacağını bildirdi.. Alımlar farklı alanlarda olmak üzere KPSS Puanı ile ve Yabancı Dil Sınavları ile birlikte yapılacak. Bu yönde en az 80 Yabancı dil sınavı ve 85 KPSS Puanı şartı aranacak. Başvurular en geç 15 Kasım 2021 tarihine kadar yapılmış olması şarttır.

SBB 20 Memur Alımı Detayları

Editör: TE Bilisim