Bakanlıklar Memur Alımı ilanlarını yayımladı. Haziran ayı içerisinde yayımlanmış olan memur alımı ve personel alımı ilanlarına göre 6 Bakanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 5 bin 400 memur alımı ve personel alımı yapacaklarını bildirdiler.

Ayrıca Bakanlıklar KPSS Puanı ile veya KPSS Şartı olmaksızın memur personel alımı yapacak olup alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylardan gerçekleştirilecek.

6 Bakanlık 5 bin 400 Kontenjan Dağılımı ve Detayları?

Alım yapacak olan Bakanlıklar yayımlandı. 2022 yılı Haziran ayı oldukça haraketli geçmekte olup Bakanlıkların memur personel alımı ilanları gelmeye devam edecek. Söz konusu olan ilanların detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

İçişleri Bakanlığı:

İçişleri Bakanlığı bünyesine 2022 yılı kapsamında olmak üzere 3546 kişilik kadro ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden Merkez Teşkilatı 81 Şehirde Sözleşmeli Personel alımı gerçekleştirilecek.

Adaylardan 2020 yılı KPSS'den en Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacak. Ayrıca Taban KPSS olarak 60 puan şartı aranacak.

Başvuru Tarihleri: 17 - 21 Haziran 2022

Başvuru Şekli: Şahsen Bakanlığın resmi internet adresi üzerinden yapılacak.

İlanın Detayları: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/icisleri-bakanligi-3546-sozlesmeli-4b-personel-alimi-ilani-h42012.html

Tarım ve Orman Bakanlığı:

Tarım Bakanlığı yayımladığı ilan ile bünyesine kamu personeli alımı yapılacak. ÖSYM KPSS Tercih kılavuzu ile alım yapılacak olup tercihler devam etmektedir. 2 Haziran 2022 tarihi ile yayımlanmış olan duyuru ile KPSS 2022/8 kılavuzu ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu sözleşmeli personel alınacak. Alımlar Türkiye geneli 81 şehirde olmak üzere Lise Mezunu 79, Ön Lisans mezunu 260 ve Lisans mezunu 1461 kamu personeli alımı yapılacak.

Başvuru Tarihleri: 2 - 9 Haziran 2022

Başvuru Şekli: ÖSYM üzerinden KPSS 2022/8 tercih kılavuzu ile alım yapılacak.

İlanın Detayları: https://www.isinolsa.com/memur-alimi/kpss-20228-tercih-kilavuzu-tarim-bakanligi-1800-personel-alimi-h42064.html

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Aile Bakanlığı personel alımı faliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda 25 farklı şehirde olmak üzere 4/B tercüman alımı gerçekleştirilecek. Mesleki uygulamalı sınav ile İşaret Dili Tercümanı alımı yapılacak. Adaylardan KPSS 60 puan almış olmak şartı aranacak. Aynı zamanda 35 yaş şartı ve sertifika şartı aranacak.

Başvuru Tarihleri: 06/06/2022-10/06/2022

Başvuru Şekli: e-Devlet üzerinden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı - Kariyer Kapısı, Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden.

İlanın Detayları: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/aile-bakanligi-60-kpss-puani-ile-25-ilde-4b-tercuman-memur-alimi-h42060.html

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı:

Sanayi Bakanlığına bağlı olan kalkınma ajansı bünyesine uzman personel alımı yapacağını belirtti. Bu yönde Konya Ovası Projesi ( KOP ) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı KPSS Şartı olmaksızın 3 memur alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru Tarihleri: 20 Haziran - 1 Temmuz 2022

İlanın Detayları: https://www.isinolsa.com/memur-alimi/sanayi-bakanligi-kop-sozlesmeli-kpss-siz-memur-alimi-yapacak-h42059.html

Dışişleri Bakanlığı:

KPSS Taban puan şartı aramaksızın personel alımı gerçekleştirilecek. Bu yönde Bakanlık Düşük KPSS Puanı ile Destek Personeli ( Temizlik ) alımı yapılacak. Alımlar Lise mezunu adaylar içerisinden P94 puan türünden puan almış olmak şartı aranacak.

Başvuru Tarihleri: 10 - 24 Haziran 2022

Başvuru Şekli: Dışişleri Bakanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr

İlanın Detayları: https://www.isinolsa.com/kamu-personeli-alimi/disisleri-bakanligi-kpss-taban-puan-olmadan-temizlik-gorevlisi-h41990.html

TÜM MEMUR ALIMI İLANLARI BURADA

TÜM PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA

TÜM İLANLARI TAKİP ETMEK İÇİN İŞİN OLSA YI TAKİP EDİNİZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA