Aralık ayı kamuya memur personel alımı ilanları yayımlandı. 6 Aralık 2021 tarihi ile yayımlanmış olan ilanlara göre 5 kurum bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu memur personel alınacak. İlgili Kurumlar memur alımı ve personel alımı için en az lise seviyesinde olmak üzere KPSS Puanı ile alım yapılacak. Resmi gazete ilanlarına göre ilan detayları ve kadro dağılımlarını sizlerle paylaşıyoruz.

6 Aralık 2021 Kamuya Memur Personel Alımı İlanı Yayımlayan Kurumlar:

Jandarma Genel Komutanlığı 60 Devlet Memuru Alımı İlanı:

Jandarma 11 farklı unvanda olmak üzere 60 devlet memuru alımı yapacak. Bu kapsamda Askeri Kuruma, Psikolog, Mütercim, Uzman, Mühendis ve Avukat alımı yapacak. Ayrıca adaylardan Ön Lisans seviyesinde KPSS P93 ve KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacaktır. Kadın Erkek adaylarda başvuru yapabilecek olup başvurular 6 - 21 Aralık 2021 tarihleri arasında İnternet'ten yapılacak.

Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu:

KGK uzman yardımcılığı Giriş Sınavı ile memur alımı yapılacak. 9 Kişilik boş kadro ile memur alımı için adaylardan KPSSP1 ve KPSSP2 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı ile memur alımı yapılacaktır. Başvurular 8 - 22 Aralık 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Akdeniz Üniversitesi 28 Hastane Personeli Alımı:

Üniversiteye 28 kişilik boş kadro ile 26 Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Başhekimliğine ve 2 Diş Hekimliği birimlerine sözleşmeli olarak personel alınacak. Alımlar, Hemşire, Röntgen Teknisyeni, Diğer Sağlık Personeli, Sağlık Teknikeri pozisyonlarında yapılacak. Adaylardan 2020 yılında yapılan KPSS'den en az 50 veya 60 puan almış olmak şartı ile yapılacak.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi 40 Sözleşmeli Personel Alımı:

4/B kapsamında sözleşmeli personel alımı yapılacak. 40 Kişilik boş kontenjan ile Lise Mezunu: 2 Hemşire, 6 Teknisyen alınacak. Ön Lisans Mezunu: 7 Tekniker, 2 Sağlık Teknikeri, 1 Hemşire, 8 Büro personeli Alınacak. Lisans mezunu: 7 Büro Personeli, 5 Mühendis, 2 Hemşire alınacak.

Bursa Uludağ Üniversitesi 20 Personel Alımı:

Üniversiteye Büro Personeli, Hizmetli, Sağlık teknikeri ve Veteriner Hekim alımı yapılacak. Alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu kapsamında yapılacak. Kadın Erkek adayların başvuru yapabileceği ilana KPSS Şartı aranacak.