Ocak ayı memur personel alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. 3 Ocak 2022 tarihi ile gelmiş olan ilanlara göre farklı kurumlara farklı niteliklerde olmak üzere memur personel alımları yapılacak. İlgili ilanlar için adaylardan bazı nitelikler aranacak olup bunları içerisinde KPSS ve diğer nitelikler yer alıyor.

Peki hangi meslekte hangi kuruma memur personel alımı yapılacak?

3 Ocak 2022 Kamu İlanları:

3 Ocak 2022 tarihi ile İŞKUR üzerinden veya Resmi Gazete üzerinde ilanlar yayımlandı. Aralık ayında oldukça yoğun geçen kamu ilanları Ocak ayı gelmesi ile birlikte biraz düştü. 3 Ocak 2022 ile gelmiş olan ilanlar ve detayları şöyle:

İstanbul Şişli Belediyesi:

Şişli Belediyesi yapacağı Müfettiş Yardımcılığı giriş sınavı ile bünyesine 3 Memur Alımı yapacağını bildirdi. Başvuru için adaylardan A Grubu puan türü ile KPSSP48 puan az 8 puan almış olmak şartı aranacak. İlana başvurular 10 - 14 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

MEB İl Milli Eğitim Müdürlüğü:

İŞKUR üzerinde yayımlanan ilan ile İl Milli Eğitim Müdürlüğüne KPSS olmadan Engelli adaylar içerisinden Büro Personeli alımı yapılacak. Tam Zamanlı yapılacak alımlar için başvurular 3 - 7 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi Burada

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı:

Deniz Kuvvetlerine ön lisans mezunu adaylar içerisinden meslek Personeli Alımı ilanı yayımlandı. Ayrıca 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak gereklidir. Başvurular sadece İŞKUR aracılığı ile yapılacaktır. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.