Memur ve Personel adayları DİKKAT! Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya 754 kişilik kontenjan ile memur ve perosnel alımı başvuruları sona eriyor. 31 Aralık 2021 tarihi ile başvuruları sona erecek olan 6 kuruma 754 personel alımı ilanlarının detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

6 Kuruma 754 Memur Personel Alımı Başvurusu Sona Eriyor!

6 Kurum ilan yayımlamıştı. Başvurular 31 Aralık 2021 tarihi ile sona erecek. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar hakkında detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle bir kez daha paylaşıyoruz. Söz konusu kurumlar en az lise mezunu adaylar içerisinde alım yapacak. İşte ilanlar:

Ankara Üniversitesi 335 Sözleşmeli Personel Alımı:

Üniversiteye 4/B personel alımı yapılacak. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden Temizlik Personeli, Hasta Bakım Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Hemşire, Teknisyen, Büro Personeli, Diyetisyen, Hemşire, Psikolog, Tekniker pozisyonlarında 335 Sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvurular online olarak yapılacak. Başvuru ve detayları İçin Buraya Tıklayınız.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 170 Personel Alımı:

Bakanlık bünyesine 51 İnşaat Mühendisi, 32 Harita Mühendisi, 7 Makine Mühendisi, 8 Elektrik – Elektronik Mühendisi, 2 Bilgisayar Mühendisi, 2 Jeoloji Mühendisi, 11 Mimar, 11 Şehir Plancısı, 17 Avukat, 29 Uzman alanlarında 170 personel alımı yapılacak. Alımlar 6306 Sayılı kanun kapsamında yapılacak. Ayrıca ilgili alım ilanı için KPSS şartı aranmayacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Sahil Güvenlik Komutanlığı 30 Devlet Memuru Alımı:

Sahil Güvenlik bünyesine memur alımı için geçtiğimiz günlerde ilan yayımladı. En az lise mezunu adaylar içerisinden farklı kadrolarda memur alımı yapılacak. Başvuru için adaylardan 60 veya 70 puan almış olmak şartı aranacak. İlana başvurular sadece İnternet'ten yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

İBB METRO 150 Personel Alımı İlanı:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi METRO bünyesine 150 personel alımı için ilan yayımlamıştı. Alımlar 18 farklı meslekte yapılacak olup başvurular sona eriyor. En az lise mezunu personel alımı yapılacak olup KPSS şartı aranmıyor. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Çukurova Üniversitesi 46 Sağlık Personeli Alımı:

Üniversiteye 46 kişilik kadro ile personel alımı yapılacağı bildirilmişti. Alımlar En az lise mezunu adaylar içerisinden Hemşire, Sağlık Teknikeri, Röntgen Teknisyeni, Psikolog, Diğer Sağlık Personeli, Destek Personeli, Teknisyen, Gemi Adamı alımları yapılacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi 23 Personel Alımı:

Üniversite bünyesine 23 sağlık personeli alacak. Öte yandan KPSSp94, P93 ve P3 puan türünden en az 55 puan almış olan adaylar başvuru yapabilecekler. Alım yapılacak pozisyonlar ve başvuru şartları için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim