1 Aralık 2021 tarihli Resmi Gazete yayımlandı. Aralık ayı memur personel alımı ilanlarına göre Üniversitelere sözleşmeli personel alımı ve Belediyelere memur alımı ilanları yayımlandı. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu memur alımı yapılacak olup alımlar farklı pozisyonlarda yapılacak. Başvuru için adaylara Aralık ayı ve Ocak ayı içerisinde süre verildi. Ayrıca üniversitelere alımlar Mülakatsız yapılacak. Belediyelere Memur Alımı ise yapılacak Uygulamalı ve/veya Sözlü sınav ile atama yapılacak.

1 Aralık 2021 Memur Alımı ve Personel Alımı İlanları:

Yayımlanmış olan Resmi Gazeteye göre 4 Farklı Üniversite ve 2 farklı Belediye alım yapacak. İşin Olsa ekibi olarak sizlerle yayımlanan ilanları paylaşacağız.

Üniversite Sözleşmeli Personel Alımı İlanları:

4 farklı üniversiteye 113 Sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvuruların 1 Aralık 2021 tarihi ile başlaması ile en geç 15 Aralık 2021 tarihine kadar devam edecektir.

Üniversitelere sözleşmeli personel alımları,

  • Hemşire,
  • Sağlık Teknikeri,
  • Teknisyen,
  • Büro personeli,
  • Temizlik Personeli,
  • Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • Röntgen Teknisyeni,
  • Fizyoterapist,

pozisyonlarında yapılacak.

Adaylardan özel olarak 2020 yılında yapılan KPSS'den lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde puan almış olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi şartlar aranacaktır.

Alım Yapacak Üniversiteler ve İlan Detayları:

ÇOMÜ Hastanesi ve Tüm Birimlere 37 Sözleşmeli Personel Alımı İlanı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi 22 Sağlık ve Hastane Personeli Alacak

Karadeniz Teknik Üniversitesi 39 Personel Alımı! Lise, Ön Lisans, Lisans

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi 15 Personel Alımı İlanı

Belediye Memur Alımı İlanları:

Resmi gazete belediye memur alımı ilanlarına göre ise iki belediye 2 memur alımı yapacağını bildirdi. Alımlar Teknik Hizmetler sınıfında olmak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere mahalli İdarelere ilk defa atanacaklara sınav ve atama yönetmeliği ile KPSS puanı ile yapılacak.

Adaylarn 2002 yılında yapılan KPSS'den P3 puan türünden en az 55 ve 80 puan almış olmaları gereklidir. 1 Mühendis ve 1 Mimar alımı yapılacak.

İlan Yayımlayan Belediyeler:

Antalya İli Akseki Belediye Başkanlığı,

Çankırı İli Yaylakent Belediye Başkanlığı,

TÜM BELEDİYE MEMUR ALIMI İLANLARI BURADA

TÜM SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA