14 Şubat 2022 tarihli kamu ilanları yayımlandı. Az önce gelmiş olan ilanlar ile Resmi gazete ve İŞKUR aracılığı ile 628 personel, işçi ve memur alımı ilanı duyuruldu. Bu kapsamda kamuya 16 farklı kurum tarafından 628 kişi alınacak. İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilanları ilk olarak biz paylaşıyoruz. İşte ilanların detayları:

İŞKUR TYP Personel Alımı İlanı:

Toplum Yararına Programları adı altında İŞKUR ile 14 Şubat personel alımı ilanları yayımlandı. Yayımlanan yeni ilana göre Ağrı ili farklı ilçelerideki İl Milli Eğitim Müdürlüklerine toplamda 336 MEB bakım onarım ve temizlik ve MEB çevre düzenlemesi personeli alımı yapılacak.

TYP Başvuru Ekranı Burada

İŞKUR 10 Kamu Personel ve İşçi Alımı İlanı Detayları:

KORKUTELİ İLÇESİ ÖĞRETMEN EVİ MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Temizlik Görevlisi ,

İLKOKUL ÖĞRETMENLERİ SAĞLIK VE SOS.YARD.SANDIĞI GEN.MÜD: 1 Sistem Koordinatörü, 1 Yazılım Koordinatörü, 1 Yazılım Geliştiricisi,

DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YİRMİBEŞİNCİ BÖLGÜ: 2 Beden İşçisi (Genel)

DOĞANYURTNECDET RUHİ AYGÜN ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt), 1 Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı),

TCK 1. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Sıhhi Tesisatçı, 1 Aşçı

İŞKUR Kamu İşçi Personel Alımı Başvuru Ekranı Burada

Resmi Gazete 9 Üniversiteye 282 Personel Alımı İlanı Detayları:

Karabük Üniversitesi Rektörlüğü ( Başvurular 14 - 28 Şubat 2022 ):

Kadın Erkek adaylar içerisinden olmak üzere Üniversiteye 4/B sözleşmeli perosnel alımı yapılacak. Toplamda 64 Kişilik kadro ile 20 Destek Personeli, 2 Şoför, 18 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 20 Büro Personeli, 3 Teknisyen ve 1 Tekniker alımı yapılacak. Lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde KPSS Puan şartı aranacak.

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörlüğü ( Başvurular 14 - 28 Şubat 2022 ):

Üniversitenin hastanesinde veya Rektörlükçe görevlendirilecek diğer birimlerde, 2020 Yılı KPSS (B grubu) puan sıralaması esas alınarak, 5 Hemşire, 2 Ebe, 1 Fizyoterapist, 1 Eczacı, 1 Psikolog, 2 Laborant, 4 Diğer Sağlık Personeli, 5 Sağlık Teknikeri olmak üzere toplamda 21 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Yozgat Bozok Üniversitesi Personel Alımı İlanı Detayları

Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğü ( Başvurular 14 - 28 Şubat 2022 ):

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Üniversiteye bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere, 2 Mühendis, 1 Tekniker, 1 Teknisyen, 1 Teknisyen (Karocu / Fayansçı), 1 Kütüphaneci, 1 Mühendis (Elektrik-Elektronik) ve 3 Büro Görevlisi olmak üzere toplamda 10 personel alınacak. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek.

Türk-Alman Üniversitesi Personel Alımı İlanı Detayları

Türk Hava Kurumu Üniversitesi ( Başvurular 14 - 28 Şubat 2022 ):

Üniversiteye farklı birimlerde 11 öğretim görevlisi alımı yapılacak. Alımlar Araştırma Görevlisi alımı ve Dr. Öğretim Üyesi alımı kontenjanlarında yapılacak.

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğü ( Başvurular 14 - 18 Şubat 2022 ):

Üniversiteye Türkiye İş Kurumu aracılığı ile 1 İş Makinası Operatörü ve 1 Bakım ve Onarım Hizmetleri (Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı) alımı yapılacak. Değerlendirmeler Noter Kurasu ve Sözlü mülakat ile gerçekleştirilecek.

İlanın Detayları Burada

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü ( Başvurular 14 - 18 Şubat 2022 ):

Müdürülük işçi kadrosunda eski hükümlü veya terör mağduru gıda işleme işçisi olarak daimi işçi statüsünde çalıştırılmak üzere alınacak 1 (Bir) personel alacak.

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü Perosnel Alımı İlanı Detayları

Kadir Has Üniversitesi Rektörlüğü ( Başvurular 14 - 28 Şubat 2022 ):

Üniversiteye 1 Dr. Öğretim Üyesi alımı yapılacak. İlanın Detayları Burada

Nişantaşı Üniversitesi Rektörlüğü ( Başvurular 14 - 28 Şubat 2022 ):

Üniversiteye Öğretim görevlisi kadrosunda olmak üzere Toplamda 168 Personel Alımı yapılacak. Başvurular Online olarak farklı fakültelere 50 Profesör, 48 Doçent ve 70 Doktor Öğretim Üyesi kadrosunda yapılacak.

Nişantaşı Üniversitesi İlanın Detayları Burada

İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü ( Başvurular 14 - 28 Şubat 2022 ):

Farklı fakültelerde görevlendirilmek üzere 4 Araştırma Görevlisi, 12 Doktor Öğretim Üyesi olmak üzere toplamda 16 personel alımı yapılacak.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Personel Alımı İlanı Detayları

Editör: TE Bilisim