Haftanın kamu ilanları yayımlandı. Farklı kurum ve kuruluşlar bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda memur alımı ve personel alımı yapacak. Söz konusu ilanlara başvurular ilanların yayım tarihi olan 10 Ağustos 2020 tarihi itibari ile başlamıştır. İsinolsa.com ekibi olarak sizlere bu haberimizde 10 Ağustos 2020 tarihi ile yayımlanmış olan kamu ilanları hakkında detayları aktaracağız.

GÜNÜN KAMU İLANLARI:

Yayımlanan ilanlara göre bugün itibari ile kamuya, farklı Üniversiteler, Belediyeler, Milli Savunma Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Deniz kuvvetleri Komutanlığı tarafından en az ilkokul mezunu memur personel alımı yapılacak.

İLANLARIN DETAYLARI NEDİR?

Alım Yapacak Üniversiteler:

Selçuk Üniversitesi: Selçuk Üniversitesi bünyesine 250 kişilik kadro ile Hemşire, Ebe, Laborant, Eczacı, Röntgen Teknisyeni, Biyolog, Diğer Sağlık Personeli, Sağlık Teknikeri kadrolarında alım yapacak. Ön Lisans ve Lisans mezunu yapılacak alımlarda adaylardan KPSS şartı aranıyor. Detaylı Bilgi için Buraya Tıkla.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi: Üniversite 657 sayılı devlet memurları kanunun 48 maddesine göre istihdam edilmek üzere Eczacı, Hemşire, Ebe, Fizyoterapist, Psikolog, Biyolog, Sağlık Teknikeri, Laborant, Röntgen Teknisyeni, Diğer Sağlık Personeli kadrolarında alım yapacak. Detaylı Bilgi için Buraya Tıklayınız.

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi: 4 kişilik boş kadro ile 1 Avukat, 1 Büro Personeli, 1 Programcı, 1 Destek Personeli alımı yapacak. Adaylardan KPSS'den en az 50 puan almış olmak şartı aranacak.

Erzincan Üniversitesi: Üniversite İŞKUR aracılığı ile 4 Güvenlik Görevlisi, ve 13 Temizlik Görevlisi alımı yapacak.

Adıyaman Üniversitesi: 20 Temizlik Görevlisi, 10 Güvenlik Görevlisi, 1 Kaynak Operatörü, 1 Ahşap Mobilya İmalat Ustası, 1 İnşaat Boyacısı / Boyacı, 1 Sıvacı ve 1 Duvarcı alımı yapacak. Alımlar İŞKUR üzerinden yapılacak.

Alım Yapacak Belediyeler:

Konya Büyükşehir Belediyesi: 1 Makam Şoförü alınacak.

Yolkonak Belediye Başkanlığı: 1 Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt) alımı yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı Alımları:

MEB e bağlı olan Ilgaz Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü 1 aşçı ve 1 Temizlik Görevlisi(Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi) alacak.

Karayolları Genel Müdürlüğü ( KGM ) Alımları: Karayolları genel müdürlüğüne bağlı olan TCK 78. Şube şefliği 1 beden işçisi alacak.

MSB Alımları: Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve nato bünyesine 1 Metal işleri Teknisyeni alacak.

DKK Alımları: Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 2 inci Deniz istihkam Tabur Komutanlığı 1 İnşaat işçisi alacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

- 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak,

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen koşulları taşımak,

- Millî Güvenlik Kurulunca Devletin millî güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara ya da terör örgütlerine üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak,

- Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak,

- Erkek adaylar için; askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak),

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak,

- Vardiyalı çalışmaya engel durumu olmamak,

- Görevini devamlı yapmasına engel sağlık problemi bulunmamak,

- Yataklı tedavi kurumlarında 24 saat esasına dayalı çalışmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak,

BAŞVURULAR:

Söz konusu yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre başvuru süreci başladı. Adaylara başvuru için İŞKUR üzerinden alımlarda 4 gün verilmiş olup diğer Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli personel alımı ilanlarına 15 günlük başvuru süresi verilmiştir. Adaylar başvurularını İnternet ortamında ve Şahsen gerçekleştirebilecekler.

BÜTÜN GÜNCEL İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.