Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı geçtiğimiz günlerde verdiği ilan ile 400 kişilik denetmen yardımcısı kadrosu için personel alımı yapacağını açıkladı. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı bünyesinde denetmen yardımcısı olarak görev almak isteyen adaylar haberimizden bilgi edinebilirler.

DENETMEN YARDIMCISI ALIMI İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI

SGK Memur Alımı için Adayların 657 sayılı devlet memurları kanununda yer alan 48. maddesinin 1. fıkrasının 1 bendinde bulunan genel şartlara haiz olması gerekmektedir. Ayrıca adaylar giriş sınavının gerçekleştirileceği yılın Ocak ayı 1. günü itibari ile 35 yaşını doldurmamış olması istenmektedir. ÖSYM tarafından düzenlenen 2017 ve 2018 yıllarında yapılmış KPSS'ye girmiş olmak ve ilanda belirtilen puan türleri üzerinde en az 75 ve üzeri almış olmak gerekmektedir.

SGK BAŞVURU İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR!

Adaylar Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı personel alımı ilanına başvuru için resmi elektronik devlet sitesi olan https://www.turkive.gov.tr adresinden başvuruları 10 haziran 2019 ile 17 haziran 2019 tarihleri arasında yapacaklardır. Ayrıca adaylar başvuru sırasında iletişim bilgilerini güncel olarak ve doğru olarak belirtmeleri gerekmektedir. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı personel alımı ilanına başvuru sağlayacak adaylar elektronik ortam dışında yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için ve ilana ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim