Memur Personel Alımı için yeni ilanlar yayımlandı. 8 Ekim 2021 tarihi ile yayımlanmış olan ilanlara göre Kamuya Memur Alımı ve personel alımı yapılacak. Bu yönde Bakanlıklar ve Kamu Kurumları Kamuya Personel Alımı için 384 kişilik kadro ile ilan yayımladılar. Eylül ayının bitmesi ile Ekim ayı başladı ve kamuya alımlar Ekim ayında biraz hız kazanması ile yeni ilanlar gelmeye devam edecek.

10 KURUMLAR 384 MEMUR PERSONEL ALINACAK!

Türkiye İş Kurumu ve Resmi Gazetede yayımlanmış olan ilanlar ile 2 Bakanlık, 1 Kurum, 1 Belediye, 1 Öğretmenevi ve 6 Üniversiteye toplamda 384 kişilik boş kadro ile alım yapılacak. Alımlar en az İlkokul, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak.

İLANLARIN DETAYLARI NELERDİR?

Resmi Gazetede ve Türkiye İş Kurumu aracılığı ile gelmiş olan ilanlara göre kamuya aşağıdaki kurumlar ve bakanlıklar Memur Personel Alımı yapacaklar. İlanların detaylarına ulaşmak için aşağıdaki ilanların başlıklarına tıklayabilirsiniz.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı:

Bakanlık Merkez Teşkilatındaki eksikliği karşılamak üzere 125 kişilik boş kadro ile çalışma uzman yardımcısı alımı yapılacak. Alımlar KPSS Puanına göre değerlendirilecek olup farklı 10 Grupta alım yapılacak. Adayların belirtilen Genel, Yaş ve Eğitim niteliklerini taşıyor olmaları gerekmektedir. Başvurular 12 Ekim - 7 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı:

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki Memur ihtiyacını karşılamak üzere 4 kişi Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliğinden, 4 kişi Harita Mühendisliği, Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği bölümü mezunu ve 2 Şehir ve Bölge Planlama programlarından mezun uzman yardımcısı alınacak. Adaylardan KPSS'den en az 70 puan almış olmak, 35 yaş şartı ve ilgili alanlardan mezun olmuş şartı aranacak.

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu ( TENMAK ):

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumuna personel alımları Ankara Yerleşkesinde yapılacak. 30 kişilik boş kadro ile Kurum yapılacak Sözlü Sınav sonucuna göre sözleşmeli (asli) personel alınacaktır. Bu yönde 21 Ar-Ge Personeli,1 Eczacı, 2 Avukat ve 6 Mühendis alımı yapılacak. Başvurular başlamış olup en geç 28 Ekim 2021 tarihine kadar yapılacaktır.

Kapadokya Üniversitesi Rektörlüğü: 5 kişilik kadro ile Doçent, Öğretim Üyesi ve araştırmacı alımı yapılacak.

İstinye Üniversitesi Rektörlüğü: 10 Profesör ve Öğretim Üyesi alınacak.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü: farklı fakültelerde görevlendirilmek üzere 28 personel alınacak.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Rektörlüğü: 1 Doktor Öğretim Üyesi alınacak.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü: 173 Öğretim üyesi alımı yapılacak.

Ayvacık Belediye Başkanlığı: İŞKUR ile gelmiş olan ilanlar ile 00006335093 ilan numarası ile 1 Beden İşçisi ( Genel ) alımı yapılacak.

Bandırma Öğretmenevi be Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü: Garson ( Servis Elemanı ) kadrosunda 1 kişilik personel alımı yapılacak. Başvurular 00006336320 iş ilanı numarası ile yapılacak.

DİĞER TÜM MEMUR ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim