Bir çok kamu kurumu veya kamu kuruluşu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadro ve niteliklerde, İşçi, Kamu Personeli, Personel, Sözleşmeli Personel, Daimi İşçi, Süreli İşçi ve Memur Alımı yapkamtadır. Bu haberimizde Sizlere İşin Olsa ekibi tarafından özel olarak hazırlanmış olan güncel kamuya memur alımı ve personel alımı ilanları hakkında bilgiler vereceğiz.

37 Kamu Kurumu ve Belediye 6 Bin 600 Memur Personel Alımı

Söz konusu kurumlar ilanları yayımladılar. Yayımlanan ilanlara göre kamuya 6 bin 600 memur personel alımı yapılacak. Peki hangi kadrolarda ne kadar memur alımı yapılacak. Kimler başvuru yapabilecek. İşte detaylar.

Merkez Bankası:  Merkez Bankası bünyesine 70 kişilik kadro ile 30 Güvenlik Görevlisi ve 40 Teknisyen alımı yapacağını bildirdi. Adayalrda en az KPSS 50 Puan şartı aranacak.

Bodrum Belediyesi: Lisans Mezunu adaylar içerisinden 25 Zabıta Memuru Alımı yapılacak. Kadın Erkek adaylar başvuru yapabilecek olup adaylardan KPSS den 70 puan almış olmak şartı aranacak.

Bafra Belediyesi: Zabta Memuru, Mühendis ve Düz memur kadrolarında toplamda 12 kişi alınacak. Adayların bu yönde KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gereklidir. 

Muğla Büyükşehir Belediyesi: Belediye en az 3500 TL maaş ile bünyesine 70 İtfaiye eri alınacak. Adayların belirtilen KPSS ve Sürücü Belgesi nteliklerini taşıyor olmaları gereklidir.

Çüngüş Belediyesi: Memur Statüsünde 2 kişilik kadro ile Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı yapılacak. KPSSp3 puan türünden en az 65 puan almış olmak şartı aranacak.

Düzce Belediyesi: KPSS 60 puan ile 20 kişilik kadro ile İtfaiye Eri alımı yapılacak. Lise ve Ön Lisans mezunu alım yapılacak olup Erkek ve Kadın adaylar başvuru yapabilecek.

Şarköy Belediyesi: Belediye 14 kişilik Memur kadrosu ile 1 Mimar, 5 Mühendis, 2 Tekniker, 1 Belediye Trafik Memuru, 1 Tahsildar ve 4 Düz Memur alımı gerçekleştirecek.

Hafik Belediyesi: Genel İdare Hizmetleri sınıfında 9. dereceli 1 kişilik kadro ile Muhasebeci alımı yapılacak. Adaylardan KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak.

Serban Belediyesi: 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesi nitelikler kapsamında 1 kişilik kadro ile Düz Memur alımı yapıacak.

Göynük Belediyesi: Lise ve Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden 2 itfiaye eri alınacak.

Dışişleri Bakanlığı: 1 kişilik sekreter kadrosu ile Türk Uyruklu sözleşmeli personel alımı yapılacak. Adaylardan KPSS şartı talep edilmiyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı: Diyanete 5100 kişilik kadro ile 1500 Kur'an Kursu Öğreticisi, 3500 İmam - Hatip ve 100 MüezzinKayyım alımı yapılacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı: 2020 yılı kapsamında personel alımı için 53 kişi alacak. Alımlar Büro personeli, şoför, Yardımcı Hizmetli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Elektrik Teknikeri, İnşaat Teknikeri, Sıhhi tesisat Teknikeri ve İklimlendirme Teknikeri alımı yapılacak.

TBMM: 5 kişilik kadro ile Türkiye Büyük Millet meclisi tarafından bir kamu Başdenetçisi ve dört Kamu Denetçisi için seçim yapılacaktır.

Sarıyer Belediyesi: İstanbulda hizmet veren belediye bünyesine 15 kişili kadro ile 60 KPSS ile Zabıta Memuru alımı yapılacak.

Mamak Belediyesi: 50 Zabıta Memuru kadrosu ile Erkek ve Kadın adaylar içerisinden alım yapacak. Bu yönde Ön Lisans ve Lisans mezunu memur alımı yapılacak.

Kalkınma Ajansları: Yayımlanan ilanlara göre DAKA, MARKA, Mevlana, KUDAKA, Zafer SERKA ve Ahiler Kalkınma ajansları farklı kadrlarda personel alacak.

Safrabolu Belediyesi: 4 kişilik kadro ile Ön Lisans mezunu Zabıta Memuru alımı yapılacak.

TÜSEB: KPSS en az 60 puan ile Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı 6 İdari Memur alımı yapacak.

TÜBİTAK: Tübitak farklı birimlerinde görevlendirmek üzere KPSS şartı olmaksızın 92 personel alacak.

Kestel Belediyesi: KPSS en az 70 puan ile 5 Zabıta memuru alımı yapılacak olup lisans mezunu adaylar alınacaktır.

Karataş Belediyesi: 2 kişilik kadro ile 1 Antrenör ve 1 Muhasebeci alımı yapılacak. Adayların KPSS'den en az 50 puan almış olmaları gerekmektedir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi: İBB 2019 veya 2020 KPSS puanı ile bünyesine 6 Müfettiş yardımcısı alımı yapacak.

Trakya Üniversitesi: 1 Muhasebeci alımı yapılacak.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi: Sözleşmeli olarak Bilişim personeli kadrolarında alım yapılacağından adaylardan KPSS 70 puan şartı aranacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi: KPSS en az 70 puan ile 1 kişilik kadro için sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacak.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü: 23 fakrlı ilde yapılacak personel alımları için Büro Personeli ve Tekniker kadrolarında 87 Personel alımı yapılacak.

Orman Genel Müdürlüğü: 102 kişilik boşluk ile 101 Büro Perosneli alımı ve 1 Tekniker alımı yapılacak. Ön Lisans seviyesinde adaylardan P93 puan türünden en az 60 puan şartı aranacak.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi: 90 kişilik boşluk ile sözleşmeli olarak hemşire alımı yapacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı: Bilişim Personeli kadrosunda 10 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacak. Adaylardan KPSS'den en az 70 puan almış olmak şartı aranacak.

Şırnak Üniversitesi: 1 İç Denetçi alımı yapılaca ve KPSS şartı aranmayacak.

TİGEM: 596 kişilik kadro ile Türkiye Geneli Farklı kadrolarda işçi alımı yapacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi: Su ve Kanalizasyon birimine Lisans mezunu adaylar içerisinden 13 Memur Alımı yapılacak.

Gölbaşı Belediyesi: 60 KPSS puanı ile belediyeye Tekniker alınacak.

Taşoluk Belediyesi: 1 Mühendis kadrosunda personel alımı yapılacağından adayların KPSS'den en az 70 puan almış olmaları gereklidir.

Nasıl Ve Nereden Başvuru Yapılacak?

Yukarıdaki kurum ve Belediyelerin alımları farklı tarihlerde yapılacak. Söz konusu ilanlar hakkında daha detaylı bilgi almak için ve başvuruda bulunmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

6 BİN 600 MEMUR PERSONEL ALIMI İLANALRI BURADA

Editör: TE Bilisim